reklama
Emiosiempiec
Zaangażowana w BB
mamuśki co sadzicie o tej chuście, bo widzę że jest tania i fajna
Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1023212087) - Aukcje internetowe Allegro
Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (1023212087) - Aukcje internetowe Allegro
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no to masz co nosić moj 4,5 i mnie reka juz czasem boli i krzyż a dziadkowie nauczyli malego noszenia i ciagle tylko apa by chcial
wszystko pieknie ładnie ale tak jakos mi smutnawo troszke bo nie mam czasu zeby sie do mojego Ł przytulic
fajne te chusty ale znajac zycie u mnie egzaminu to nie zda. kupie pare razy ponosze i walne w kat poza tym ja lubie nosic maluszka na rekach
wszystko pieknie ładnie ale tak jakos mi smutnawo troszke bo nie mam czasu zeby sie do mojego Ł przytulic
fajne te chusty ale znajac zycie u mnie egzaminu to nie zda. kupie pare razy ponosze i walne w kat poza tym ja lubie nosic maluszka na rekach
Emiosiempiec
Zaangażowana w BB
ja właśnie koniecznie chcę chustę bo z małą codziennie robię tak długie spacery, że nie mam ochoty pchać ciągle tego ciężkiego wózka. wolę pomęczyć się z 5kg dzieckiem i móc patrzeć jej prosto w oczy niż widzieć ją " z daleka " . wózek jest dobry na krótkie spacery po mieście a nie na długie spacery po lesie czy szybki wypad z dzieckiem do sklepu czy koleżanki mieszkającej na 4 piętrze
moj tez ma naczyniaki jeden malenki za uszkiem a drugi troszke wiekszy na raczce, pediatra powiedziala ze do 12 miesięcy powinny sie wchłonąc
a ja dzisiaj mojemu lobuziakowi zaczelam czytac kodeks cywilny ale spał przy tym, zreszta jak taka pogoda to on ma dobrą nute do spania
a ja dzisiaj mojemu lobuziakowi zaczelam czytac kodeks cywilny ale spał przy tym, zreszta jak taka pogoda to on ma dobrą nute do spania
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
kurcze wiecie co pomimo przystawiania odciągnęłam tylko 10ml mleka!!! nic dziwnego że mały się nie najadał i krzywił na widok piersi, ale dlaczego ? .... dziwne (
Kochana czasami mamy maja tak ze pokarm im zanika tak o poprostu. Mojej kolezance wlasnie po roznych 2 miesiacach zanikł pokarm. Nie wiem na czym to polega. Jedna dupa w szpitalu tez tak miała ze jej zanikl tylko że zaraz po wyjsciu ze szpitala. A Tobie tez moze zanika przez nerwy !! to jeden najwiekszy zabojca mleka. A chybe nerwów masz nie mało??
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
mój tak śpi przewaznie ok 20 godzinmoja normalnie ma w ciągu dnia 2 drzemki po pół godziny i jedno porządne spanie- szczególnie na spacerze- 2-3 godziny. a poza tym jest aktywna, bawimy się, śpiewamy, gadamy, robimy obiad itp nasze dzieci już są w takim wieku, że nie będą spać całymi dniami z przerwami na mleko
ja tam nie narzekam
ręce jemy az po łokcie, hehe
Moj Jasiek ma fajny rytm dnia:
Zasypia mniej wiecej o 20,pobudka na cyca (ok 20-30 min) ok 1-2 w nocy.
Druga pobudka ok 4-5.
Ok 6 budzi sie i zaczyna kwęka,skrzypiec,jeczec itp wiec zabiera go do nas do lozka i przystawiam do cyca i tak spimy mniej wiecej do 9.
Pozniej z godzinka aktywnosci i mlody idzie spac ,spi roznie czasem do 12 czasem do 13,
budzi się gdzies na 30 min i spi do ok 16.Jak jest ladnie to spi w ogródku.Badz idziemy na spacerek
Ok 16 budzi sie na dobre,jak jest pogoda sprzyjajaca wychodzimy na spacerek badz do ogrodu.
No i znów zasypia ok 20.
I tak dzien w dzien.Jest karmiony tylko cycem.
Zasypia mniej wiecej o 20,pobudka na cyca (ok 20-30 min) ok 1-2 w nocy.
Druga pobudka ok 4-5.
Ok 6 budzi sie i zaczyna kwęka,skrzypiec,jeczec itp wiec zabiera go do nas do lozka i przystawiam do cyca i tak spimy mniej wiecej do 9.
Pozniej z godzinka aktywnosci i mlody idzie spac ,spi roznie czasem do 12 czasem do 13,
budzi się gdzies na 30 min i spi do ok 16.Jak jest ladnie to spi w ogródku.Badz idziemy na spacerek
Ok 16 budzi sie na dobre,jak jest pogoda sprzyjajaca wychodzimy na spacerek badz do ogrodu.
No i znów zasypia ok 20.
I tak dzien w dzien.Jest karmiony tylko cycem.
reklama
Ja jestem po cc i nadal krwawie.A to juz w poniedzialek bedzie 6tyg.Co dziwne krawiwie znaczy w sumie plamie caly czas na krwisto czerwono nie mialam tego brazowego plamienia.Mialam dzisiaj isc do lekarza ale maz ma w pracy zajob i musial wczesniej isc wiec nie mial kto z malym zostac.
A co do dzieci ja nastepne planuje najwczesniej za 5-7 lat.
A co do dzieci ja nastepne planuje najwczesniej za 5-7 lat.