Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien dobry laseczki
U nas co noc to gorzej....nie potrafie sie na drugi bok dac a o wstaniu to juz nie mówie...tak mnie boli jakby mi ktos siedzial na brzuchu...:-(
pogoda srednia wiec niewem czy zalicze jakis spacer...no i tesciowa dzisiaj jedzie....... chyba nie mysli ze bede sprzatala caly 200 metrowy dom.. i gotowala dla tescia...
Katarek powoli mijaaaa ale jutro i takj z mlodym pojde do pediatry bo cos tak dziwnie kaszle... jejuu ale zima wstretna... jak ja juz chce wiosneeeeeeeeeeeeee
U nas co noc to gorzej....nie potrafie sie na drugi bok dac a o wstaniu to juz nie mówie...tak mnie boli jakby mi ktos siedzial na brzuchu...:-(
pogoda srednia wiec niewem czy zalicze jakis spacer...no i tesciowa dzisiaj jedzie....... chyba nie mysli ze bede sprzatala caly 200 metrowy dom.. i gotowala dla tescia...
Katarek powoli mijaaaa ale jutro i takj z mlodym pojde do pediatry bo cos tak dziwnie kaszle... jejuu ale zima wstretna... jak ja juz chce wiosneeeeeeeeeeeeee
- ojejj ( to witaj w klubie szyjkowców :-(;-) trzymam kciuki zeby bylo ok jeszcze chociaz 2 tygodnie )No i ja dzis po lekarzu: Franek w 32tyg plus 3 dni waży 2 kg, czuje sie dobrze i dobrze sie rozwija, ale pcha sie na swiat, wiec szyjka skrocila sie i rozwarcie na palec :-( zaczynam wiec polegiwanie :-(
- ojjjj kochana nastepna do szpitala :-( buziam Cie mocno i uwazaj na siebieNo i niestety jutro do szpitala CRP mimo brania antybiotyków poszło w górę ale przynajmniej zrobią mi wszystkie wyniki i opieka fachowa ciekawe ile poleżę? Muszę się spakować i ogarnąć a potem was nadrobię.