Moja myszka nie lubi juz platkow na sniadanie ,dobrze ze bylam w poblizu lazienki i kibelek byl otwarty jak mnie nagla szarplo :/ bleeeeee i tak musialam wszystko myc bo nie trafilam tak do konca teraz pije rumianek i mam nadzieje ze na tym jednym razie koniec .Mialam sprzatac ale nic nie robie ide lulu .Dziewczyny trzymac sie 2w1
reklama
Witam w ten śnieżny ( u Nas niestety ) ranek!!!
Masakra ledwo doszłam do przedszkola tak ślisko i jeszcze śnieg prószy .
Ale teraz już w cieplutkim domku u taty znów pod pretekstem obiadu zjawiłam się by poczytać co u Naszych Brzucholków słychać
Wczoraj byłam na ktg bo mój gin miał dyżur i kazał przyjechać i cisza oczywiście jeśli chodzi o skurcze, a serduszko małego mężczyzny bije miarowo bez żadnych skoków ani spadków cieszę się i wczoraj jak go tak przez 45 minut słuchałam to już chciałam Go mieć przy sobie ale niech siedzi jak najdłużej jak mu tam dobrze podobno.
Byłam u rodziców w piwnicy i byłam pewna, że tu już nic nie znajdę dla maleństwa a jednak pochowały się jakieś cudeńka ciuszki, czapeczki i nawet na moje starsze znalazłam i to spodnie w sam raz na śnieg hehe
Masakra ledwo doszłam do przedszkola tak ślisko i jeszcze śnieg prószy .
Ale teraz już w cieplutkim domku u taty znów pod pretekstem obiadu zjawiłam się by poczytać co u Naszych Brzucholków słychać
Wczoraj byłam na ktg bo mój gin miał dyżur i kazał przyjechać i cisza oczywiście jeśli chodzi o skurcze, a serduszko małego mężczyzny bije miarowo bez żadnych skoków ani spadków cieszę się i wczoraj jak go tak przez 45 minut słuchałam to już chciałam Go mieć przy sobie ale niech siedzi jak najdłużej jak mu tam dobrze podobno.
Byłam u rodziców w piwnicy i byłam pewna, że tu już nic nie znajdę dla maleństwa a jednak pochowały się jakieś cudeńka ciuszki, czapeczki i nawet na moje starsze znalazłam i to spodnie w sam raz na śnieg hehe
ja nie wiem rybka czy na twoim miejscu dałabym radę psychicznie:-):-)
dzielna z ciebie kobita
haha...a ja na 13.30 idę do fryzjera cięcie+farba - nareszcie
dzięki
a fryzjera zazdroszczę
Kurde ja też muszę koniecznie do fryzjera iść coś z włoskami zrobić, ale nadal się waham nad farbowaniem, a przydało by się bo teraz cały luty imprezy mamy i w tą sobotę już idziemy na roczek i 30tke szwagierki i wypadało by jakoś wyglądać. W ogóle mam największy problem z ubraniem....niby w ciążowych spodniach najwygodniej, ale M. mówi żebym sukienkę założyła...i sama nie wiem.
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja musze wygonic Karola po farbe. Bo odrosty mam juz chyba ponad 3 cm
zatrudnie meza do farbowania, na pewno sie ucieszy
zatrudnie meza do farbowania, na pewno sie ucieszy
ja na szczęście problemu z kolorem nie mam swój mam taki jakiś fajny czasami mi się u fryzjera pytają jak taki kolor uzyskać niby blond szatynka z pasemkami od słońca
oj PATINKA jednak do szpitala się dokulała
szkoda ale niech odpoczywa fenek jej pomoże
oj PATINKA jednak do szpitala się dokulała
szkoda ale niech odpoczywa fenek jej pomoże
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
o no to fajnie :-)
ja niestety mam sredni blond taki bardziej pod mysi
ide polezec.. brzus sie stawia
ja niestety mam sredni blond taki bardziej pod mysi
ide polezec.. brzus sie stawia