reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moja myszka nie lubi juz platkow na sniadanie ,dobrze ze bylam w poblizu lazienki i kibelek byl otwarty jak mnie nagla szarplo :/ bleeeeee i tak musialam wszystko myc bo nie trafilam tak do konca :-D teraz pije rumianek i mam nadzieje ze na tym jednym razie koniec .Mialam sprzatac ale nic nie robie ide lulu .Dziewczyny trzymac sie 2w1 :)

reklama
Witam w ten śnieżny ( u Nas niestety ) ranek!!!

Masakra ledwo doszłam do przedszkola tak ślisko i jeszcze śnieg prószy :wściekła/y:.
Ale teraz już w cieplutkim domku u taty :) znów pod pretekstem obiadu zjawiłam się by poczytać co u Naszych Brzucholków słychać :)
Wczoraj byłam na ktg bo mój gin miał dyżur i kazał przyjechać i cisza :) oczywiście jeśli chodzi o skurcze, a serduszko małego mężczyzny bije miarowo bez żadnych skoków ani spadków :) cieszę się :) i wczoraj jak go tak przez 45 minut słuchałam to już chciałam Go mieć przy sobie ale niech siedzi jak najdłużej :) jak mu tam dobrze podobno.

Byłam u rodziców w piwnicy i byłam pewna, że tu już nic nie znajdę dla maleństwa a jednak pochowały się jakieś cudeńka :) ciuszki, czapeczki i nawet na moje starsze znalazłam i to spodnie w sam raz na śnieg :) hehe

ja nie wiem rybka czy na twoim miejscu dałabym radę psychicznie:-):-)
dzielna z ciebie kobita:-D

haha...a ja na 13.30 idę do fryzjera cięcie+farba - nareszcie

mag Ty szczęściaro :-D:-D. Ja się uparłam i zostawiam to na marzec, ale przydałoby się już jakieś malowanko.

Ja tez postanowiłam ze nie bede farbowac włosów już tyle wytrzymałam to dam rade do marca :tak: tylko je zciełam bo miałam tak zniszczone od prostowania i farbowania w sumie wyjdzie im na zdrowie taki odpoczynek:tak:

Kurde ja też muszę koniecznie do fryzjera iść coś z włoskami zrobić, ale nadal się waham nad farbowaniem, a przydało by się bo teraz cały luty imprezy mamy i w tą sobotę już idziemy na roczek i 30tke szwagierki i wypadało by jakoś wyglądać. W ogóle mam największy problem z ubraniem....niby w ciążowych spodniach najwygodniej, ale M. mówi żebym sukienkę założyła...i sama nie wiem.

ja na szczęście problemu z kolorem nie mam swój mam taki jakiś fajny czasami mi się u fryzjera pytają jak taki kolor uzyskać niby blond szatynka z pasemkami od słońca:tak::tak::tak:

oj PATINKA jednak do szpitala się dokulała
szkoda ale niech odpoczywa fenek jej pomoże:)

reklama
Do góry