reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry mamuśki
Ja już zwarta i gotowa stawić się na IP nie będzie mnie przez pewien czas, a wam życzę spokojnego lutego i pozostania 2 w1.

reklama
mala buszowala i musialam wstac i zjesc sniadanko i teraz dopiero sie tam rozpycha :)Za oknem zimno i wszedzie trabia zeby uwazacbo lod na ulicy.Wczoraj zamkneli most bo nie dalo rady jechac i autobus prubojac podjechac pod gore na moscie stoczyl sie na dol i przywalil w murek M szedl akurat zpracy i widzial :/Samochody wjezdzaly na most i jak juz byli prawie u samej gory to jazda na dol do tylu :/Chyba nigdzie nosa dzisiaj nie wystawiam .Obiad mam z wczoraj a jak cos zabraknie to wysle potem M do sklepu .Ide popatrzec w tv moze jeszcze przysne :)

Witam się jak zwykle rano.
Nocka taka sobie, tylko nad ranem ze 2 h się meczyłam bo usnąć nie mogłam, ale kilka razy obudziłam się na plecach - a kiedyś nie umiałam nawet poleżec na placach.
Boki a szczególnie lewy to już mnie tak boli że tylko kilka minut na nim leże i to w dzień a w większości na prawym śpię. No i chyba jeszcze się dziś zaraz zdrzemnę bo oczy się kleją.
No i dziś kolej na mnie z wizytą , pierwszy raz trochę się boję . Będzie ostatnie USG :tak: i M będzie ze mną. Chyba panikuję najbardziej co do ułożenia bo na razie chce SN . A reszty to nawet nie dopuszczam do siebie że może być coś nie tak :-(.

hej ho
ja właśnie wróciłam z badań, ble nie cierpię pobierania krwi:-D

idę jeść śniadanko, bo mi żołądek z głodu się skurczył:dry:

a mały wybrał sobie moja prawa stronę brzucha na ulubione miejsce - rozpycha się i nie pozwala mi spać na prawym boku:dry:

do później

cześć marcóweczki,
u mnie nocka całkiem całkiem, tylko teraz siedzieć nie mogę bo pod żebro mała mi cos pakuje, no i brzuszek troche boli:-(
madzia,justyna-3majcie się dzielnie w dwupaczkach, jeszcze troche:tak:
kurczaki, z tym czopem szynszylim to dobre, ale się uśmiałam aż mi gorąco sie zrobiło:-D

hej dziewuszki :-)

ja rowniez dzisiaj na badaniach bylam. Oh.. jak ja tego nie lubie :-D
a ile babek w ciazy?! az sama sie zszokowalam. Na 12 osob siedzacych to polowa w ciazy :-D
Nawet Pani przed 40 sie jedna w ciazy trafila :-D

ciekawe jak moja morfologia, ostatnio chylila sie ku niedobremu.. ciekawe.

wcale mi sie spac nie chce juz, ale poloze sie i poogladam DDTVN to moze mi sie przysnie.

Justynna trzymaj sie 2w1.

Witam i ja :) sporo się nie odzywałam, brak czasu na co kolwiek.

Wczoraj przyjmowaliśmy księdza po kolędzie, wszedł i od razu do nas Gratuluję odwagi, myślę o co mu chodzi :p A on do nas Gratuluję wyboru koloru ścian hahah, Dawidek dostał obrazek i jeden mam przekazać córeczce jak się urodzi :)

Po za tym Dawida złapała Grypa żołądkowa, zaraził się od męża, wczoraj wymiotował i biegunkę miał, dzisiaj na razie spokój, obserwuję i jeśli się nie poprawi lecę do lekarza.

Sama teraz nie wiem czy i mnie zaczyna coś brać, czy organizm mi się przeczyszcza przed porodem, czuję się dobrze, ale kibelek też zaliczam.

Życzę miłego dnia!

reklama
Ja mam co 2 tygodnie. Ale i tak jeszcze w między czasie bywam u nie. Teraz idę w środę - bo 2 tygodnie temu byłam w gabinecie, ale ze miałam bóle brzucha, to w czwartek zeszły i w niedzielę też ja odwiedziałm w spzitalu. Ona zawsze powtarza, jak sie nic nie bedzie dziao, to przyjdź za ... tygodni, a jak coś to w każdej chwili - w szpitalu jestem codziennie. Także mam spokojną o to głowę :sorry:

Do góry