reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Witam.
To ja M od Patinka_1985 niestety Pati miała skurcze, brzuch twardy jak deska pojechalismy do szpitala i ja zostawili, dali kroplowke bedzie kapac do jutra jakies tabletki i maja jej włozyc jakas kule do podtrzymania, ja sie tak nie znam. wybaczie ze to ja pisze ale Pati nie ma jak. Pozdrawiam
To ja M od Patinka_1985 niestety Pati miała skurcze, brzuch twardy jak deska pojechalismy do szpitala i ja zostawili, dali kroplowke bedzie kapac do jutra jakies tabletki i maja jej włozyc jakas kule do podtrzymania, ja sie tak nie znam. wybaczie ze to ja pisze ale Pati nie ma jak. Pozdrawiam
moniazuber
=)
dzięki za infoWitam.
trzymamy kciuki za Waszą Trójkę, aby wszystko się uspokoiło i dobrze skończyło
zachciało się Waszemu małemu poskakać w sylwestra?
niech jeszcze posiedzi u mamy
czekamy na wieści
przekaż nasze pozdrowienia Patrycji
akademiatroskliwejmamy.pl - Konkurs
Proszę o głosy. Najlepiej codziennie
Proszę o głosy. Najlepiej codziennie
owlrene
Fanka BB :)
Bardzo dużo miłości,
mało w życiu trudności,
dużo bąbelków w szampanie,
kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku.
Chciałabym Wam życzy wszystkiego dobrego w Nowym Roku, samych pogodnych dni, oczywiście szczęśliwego, lekkiego rozwiązania.
mało w życiu trudności,
dużo bąbelków w szampanie,
kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku.
Chciałabym Wam życzy wszystkiego dobrego w Nowym Roku, samych pogodnych dni, oczywiście szczęśliwego, lekkiego rozwiązania.
owlrene
Witam.
Dziekujemy za informacje.Caly czas myslimy o Patrycji bo wczoraj pisala ze sie zle czuje i gdy dzis nie pisala juz martwilam sie.Przekaz jej prosze ze wszystkie tu trzymamy kciuki i ze musi byc dobrze.A malemu nagadaj ze mial byc marcowym dzidziusiem i zeby sie nie spieszyl
Oj patinka, 3maj się kochana, na pewno wszystko się uspokoii i mały jeszcze pomieszka w brzusiupewnie będzie rozrywkowy chłopak, skoro w sylwestra zachciało mu się wychodzić, ale niech jeszcze siedzi...
ucałuj patinke, i dużo dużo sił życzę
ucałuj patinke, i dużo dużo sił życzę
Molly_anna
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Oby nam się wszystkim zdrowe i śliczne dzieci urodziły i żebyśmy miały z nich pociechę.
Trzymajcie się ciepło i zdrowo, brzuchatki
Oby nam się wszystkim zdrowe i śliczne dzieci urodziły i żebyśmy miały z nich pociechę.
Trzymajcie się ciepło i zdrowo, brzuchatki
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam.
Kochana trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze,zaciskaj nóżki.Buziaki w brzuszek.Dziękujemy za informacje,prosze pozdrów Patinke.