mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
A co do wydzieliny też ostatnio się u mnie pojawiła.. Jakaś dziwna gęsta, no i biała, a czasami jest lejąca, przezroczysta, ale za to biały ślad na majtkach zostawia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mag349 na kiedy masz dokladnie termin ostatnio gdzies cos wypatrzylam ze dziewczyny ,ktore maja termin puzniej niz ja sa w bardziej zaawansowanej ciazy co do tc :/ hmm juz nic nie rozumiem .
Wczoraj byliśmy u teściów. Teściowa biedulka przeleżała cały weekend. Źle się czuła po tej chemii, a to dopiero pierwsza dawka:-(, nic nie je, jedynie pije soki litrami bo tak ją suszy:-(
Ja tez musze zrobic 50g. I tez przed wizytą zrobię, którą mam 22 grudnia dopiero. Mi tez krew po obciązeniu pobiorą. na czczo nie. No i jesc nie można przed..mnie też czeka właśnie test obciążenia glukozą, ale to sobie zrobię przed wizytą, którą mam 10 grudnia. Mi gin kazał zrobić tylko po wypiciu 50g, a na czczo nie pobierać, tylko po obciążeniu. Tylko się tak zastanawiam, czy mogę coś zjeść przed tym obciążeniem.