reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja czasem mam więcej a czasem normalnie tej wydzieliny, ale ostatnio zauważyłam, że jak zmarznie mi tyłek, bo np. nie założę rajstop, to mam więcej i jeszcze jak mam majtki z dodatkiem sztucznego. Nakupowałam sobie teraz samych bawełnianych i już nie leci mi tyle tej wydzieliny. Mam teraz mało, tak normalnie..

MoniSkaBe! Współczuję! Ja bym się wyprowadziła do nawet mini kawalerki byleby bez rodziny :sorry2: :eek:
A nie możecie się wyprowadzić spowrotem do Babci K?
Z resztą za 1000 zł spokojnie coś wynajmiecie, a do tego i tak wydajesz na jedzenie...

Dziewczyny, ja miałam w pierwszej ciąży też takie chlupanie ;-) i też się stresowałam, ale się okazało że to normalne jest. Tzn nie wiem czy chlupanie to dobre określenie, ale były takie momenty, że czułam jak to wypływa i potem miałam wkładkę do zmiany od razu :sorry:

Asiu dzieki za odpowiedz.
no niestety nie mozemy wrocic do babci, gdyz mieszkalismy z nia w domu wujka, ktory jak dowiedzial sie, ze bierzemy slub to nas poprostu wygonil. No ale najgorsze jest to ze babcia - kobieta w wieku 77 lat zostala sama, w domu gdzie musi sama sobie napalić.. aaaale to dluga i bolesna historia.

juz wczoraj powiedzialam Karolowi, zebysmy szukali kawalerki, ze ja nie pozwole, zeby moi rodzice traktowali nas jak piate kolo u wozu.

:-)

Blueberry dzieki za pocieszenie.. ja juz tu cos o cieknacych wodach plodowych zaczynalam sobie wmawiac..:eek:
Ja się też o to martwiłam, ale na wizycie mi lekarka powiedziała, że może być w ciąży więcej wydzieliny, wszystko posprawdzała i powiedziała, że ilość wód jest ok i wszystko jest pozamykane, więc to na pewno nie wody.

Jak gin widziała i mówi że ok, to na pewno jest dobrze :tak:. Posiew też miałyście robiony? Ja tak jak pisąłam też duzo miałam w pierwszej ciąży (też sie martwiłam tym), ale też mi gin mówiła ze jest ok. No ale chlupania u mnie nie było :sorry:. Chodziąłm w podpasce, nie z wkładką i dało sie przeżyć (chocciaż to było lato i troszke doskwierało to coś miedzy nogami w najwieksze upały)

reklama
Witam:)
I już po weekendzie, idę zaraz na zakupki.
moniskabe no ja ci się nie dziwię. Przecież 1000 zł to jest bardzo dużo, a zreszta przecież ty jesteś w ciąży, to zamiast jeszcze Tobie usługiwać, no ale z rodzinką to tak jest. Też wydaje mi się lepiej wyszlibyście na tym wyprowadzając się, ale to Twoja decyzja

Do góry