reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
O Boże....to straszne.......:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( przyjmijcie ode mnie najszczersze wyrazy współczucia.....trzymajcie sie jakoś....nie wiem co napisać....łzy ciekną.....Antoś spoczywaj w pokoju
[*]
[*]
[*]
[*] :-(

missiiss nawet nie potrafie sobie wyobrazic przez co teraz przechodzicie, jest mi strasznie przykro. Szczere kondolencje i wyrazy wspolczucia.
[*] Antos spoczywaj w pokoju i czuwaj nad rodzicami.

Okropna wiadomość :-:)-:)-:)-:)-( wyrazy współczucia, nie wiadomo co napisać w takiej chwili, brak słów, smutek i łzy same cisna się do oczu :-(

Antosiu odeszłeś zbyt szybko ... o całe życie za wcześnie ...
Spoczywaj w pokoju mały Aniołku [*][*][*]

reklama
właśnie wróciłam z pracy i od razu ryczę

Emilka, Krzysiek tak strasznie mi przykro, brak mi słów po prostu:-(

modlę się za Antosia i za was, żebyście znaleźli ukojenie

[*] Dla Waszego Aniołka....

Do góry