reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Oj Rybka, głowa do góry, chociaż wyobrażam sobie że t bardzo trudne:-(ale jeszcze wszystko może się zmienić, i po krwiaczku nie będzie śladu-musisz być silna i pozytywnie myśleć

reklama
Oj Rybka, głowa do góry, chociaż wyobrażam sobie że t bardzo trudne:-(ale jeszcze wszystko może się zmienić, i po krwiaczku nie będzie śladu-musisz być silna i pozytywnie myśleć

krwiaczek to pół biedy bo to jest naczyniak ale ta zwiększona komora to już poważna sprawa niestety:-:)-:)-(

dzięki za dobre słowa;-)

Rybka ale to już na 100% ta zwiększona komora świadczy o jakieś nieprawidłowości?czy może ulec to jeszcze zmianie?
Za ile mam ponowną kontrole USG?

najgorsze jest to że pracując na co dzień z dziećmi niepełnosprawnymi mam cholerną świadomość tego co może być nie jak będzie słodkim maluszkiem tylko za parę paręnaście lat:-:)-:)-(i to mnie przeraża a już 3 lekarzy nam powiedziało, że jest coś nie tak
za 2 tygodnie kolejna wizyta i usg i zobaczymy
ważne jest żeby to kontrolować bo może się okazać że np wcześniejszy poród będzie mniejszym złem dla małego

a przez tą chol.....ną cukrzycę nie mogę sobie nawet humoru poprawić lodami czy czymkolwiek dobrym:no::no::no::no:

Rybka ale to już na 100% ta zwiększona komora świadczy o jakieś nieprawidłowości?czy może ulec to jeszcze zmianie?
Za ile mam ponowną kontrole USG?

świadczy o zaburzenia pracy mózgu a na ile to potwierdzą kolejne badania a na 100% po porodzie o z tym w okresie ciąży się nic nie robi

i może ulec zmianie ale tylko na gorsze bo raczej taka duża zmiana się już nie wchłonie
teraz ważne żeby się nie powiększało

Kurcze to faktycznie nie ciekawie:-( oby się nie powiększyło...
Przytulam Cie mocno, i całuję w brzuszek

dzięki muszę być silna i dzielna bo jak się rozczulam to Natalka nie wie o co chodzi i pyta czy mnie coś boli czy jestem zła...no i Mateusz też czuje jak mam ma gorszy humorek więc staram się jak mogę

reklama
Dzięuję Wam kochane za piękne życzenia. Ja dzisiaj dzwoniłam do gina , kazał brać nospe trzy razy dziennie i generalne odpoczywać, nie nosić zakupów itd, jeżeli się coś nasili, to na izbę, żeby zbadali, jak nie - to w poniedziałek do niego do kontroli i dalsze zwolnienie.
Rybka trzymam kciuki, żeby sie poukładało wszystko dobrze, myślałam, żeby iść do innego lekarza, ale z tego co pisałaś, to nie jeden Was badał.
Któraś pytała o te meryczki do wyszycia, mam buciki i stópki, mam już to na mailu, także moge podesłać, jeśli ktoś jest zainteresowany. Kanwę i nici kupiłam, więc jutro zabieram się do pracy. Ale głodna jestem, zaraz kolacyjka. Mi tż klawiatura wariuje już od kilku dni, myślałam,żę to coś z kompem,ale o chyba tylko tutaj na foum.

Do góry