reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Gaba - no to ciekawe czy sie spotkamy na porodówce :-). Terminy podobne. No i u nas też ma być dziewczynka. Ale ja uwierze jak urodzę :tak:.
Pytałam cię na innym wątku co robisz ze szkołą rodzenia. Myślałaś o tym?

hej

pytałyście dlaczego bezsolna dieta... poniewaz jestem ddduuuużżżżaaaaa hehe i mam cisnienie w okolicach 130/85 i w ramach bardziej profilaktyki mam byc na bezsolnej z reszta w poprzedniej ciązy tez byłam. wtedy chyba okolo koncówki 7 miesiaca napuchlam strasznie i białko w moczu mi sie pojawiło itd itd:) zobaczymy jak teraz bedzie...

aha mi gin kazala brac calibrum mami:-) ciekawe czy ktoras tez je bierze...

Gaba - no to ciekawe czy sie spotkamy na porodówce :-). Terminy podobne. No i u nas też ma być dziewczynka. Ale ja uwierze jak urodzę :tak:.
Pytałam cię na innym wątku co robisz ze szkołą rodzenia. Myślałaś o tym?

Myślałam, ale mój M nie wyraził ochoty żeby ze mną chodzić, więc raczej nie będ ę chodzić. Ty też rodzisz na Czarnowie? Fajnie jak byśmy się spotkały

no to sie chlopcy popisali, przegonili dziewczynki :-D
GRATULUJE dziewczyny syneczkow.
a PAMIETACIE dziewczyny jak niedawno pisałyśmy ze na marcówkach sdame dziewczynki? ALe numer! Az nie moge uwierzyc ze teraz proporcje sie odwracają hehehe.
Sylviontko-foty super! Mój gin nie zrobił zdjęc dla klejnotów:( Skupił się na twarzyczce, brzuchu i.... kości udowej. Julka pytała dzisiaj co to jest to jej powiedziałam ze kawałek nózki dzidziusia :-p

Gratulacje dla pozostałych mamusiek!

hej

pytałyście dlaczego bezsolna dieta... poniewaz jestem ddduuuużżżżaaaaa hehe i mam cisnienie w okolicach 130/85 i w ramach bardziej profilaktyki mam byc na bezsolnej z reszta w poprzedniej ciązy tez byłam. wtedy chyba okolo koncówki 7 miesiaca napuchlam strasznie i białko w moczu mi sie pojawiło itd itd:) zobaczymy jak teraz bedzie...

Dzieki za info :)

reklama
blueberry gratulacje, a wcześniej miała byc dziewczynka, czy nie wiadomo było?
Było podejrzenie, że dziewczynka, ale bardzo niepewne ;-)

Sąd zdecyduje o życiu rocznego dziecka- Onet.pl - Wiadomości -04.11.2009

czytałyście? cos strasznego....az mnie scisnelo w srodku.....:((((((((((
To okropne, że dzieci chorują i cierpią :-(. Smutne też jest to, że rodzice nie mogą się dogadać bez pośrednictwa sądu.

Do góry