gratulacjeHello :-)
Byłam na USG i jednak będzie SYNEK!
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Gosia, bonus i gratis filmik jest świetny!! Hehe, no i oczywiście fajny podkład https://www.babyboom.pl/forum/members/gosia-bonus-i-gratis-62037.html
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Gratuluję chłopca :-)Hello :-)
No to niedługo będzie po równo chłopców jak i dziewczynek :-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hello :-)
Gratuluje!!!!!!!
hello :-)
byłam na usg i jednak będzie synek! :-d
gratuluję synia:-):-):-):-):-)
blueberry77- gratki, gratki:-)juz nie mogę się doczekać jutrzejszego mojego USG, ale wytrzymałam tyle, to i ten jeden dzień też dam rade:-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Która jeszcze chętna na chłopca i będzie porówno dziewczynek i chłopców :-):-):-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Która jeszcze chętna na chłopca i będzie porówno dziewczynek i chłopców :-):-):-)
Ja sie dowiem za 3 tyg musze troszke poczekac,to dam Wam znac
Hello :-)
Gratuluje synka:-)
reklama
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
gratulacje, super, że synuś, ja mam nadzieję,że mój czorcik też będzie synkiem, zachowuje się jak chłopak.
Słuchajcie mam takie pytanie, wiele razy poruszany zapewne był ten temat, w związku z tym, że wizytę u mojej drugiej gin mam prawie za miesiąc ona ma zwykłe usg, ja chciałabym zrobić usg4d w tym samym dniu, bo i tak jadę 80km.więc szkoda czasu i paliwa, można robić 2 usg w jednym czasie, czy częste usg szkodzi?, znowu włącza mi sie Jadzia panika.
Słuchajcie mam takie pytanie, wiele razy poruszany zapewne był ten temat, w związku z tym, że wizytę u mojej drugiej gin mam prawie za miesiąc ona ma zwykłe usg, ja chciałabym zrobić usg4d w tym samym dniu, bo i tak jadę 80km.więc szkoda czasu i paliwa, można robić 2 usg w jednym czasie, czy częste usg szkodzi?, znowu włącza mi sie Jadzia panika.