missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hello :-) boze dpiero wstalam a juz tyle na powitanie do przeczytanie ;-) ja cos nie moge w nocy zasnac i tak zaypiam 2g po tym jak sie poloze czyli ok 1 w nocy... no i chodze sikac chyba 3 razy w nocy bo wlasnie pije jak bym kaca miala jak pisalyscie... okropne to ... no ale jak juz zaczeam zasypiac to zaczelam sie smiac bo Antoś w brzuszku zaczal fikac i az meza obudzilam a w ogole wiecie co zauwazylam?? ze antos do poludnia dopoki tato nie przyjdzie to jest w miare spokojny kopnie raz -dwa razy i cisza ajk maz przyjdzie to zaczyna igraszki swoje nie wiem czy to zalezy od mojego humoru o jak maz przychodzi to juz sama nie jestem i jakos lepiej sie czuje czy slyszy jego glos nie mam pojecia hehe ale to dosc takie dziwne dla mnie :-)
owlrene i magdusia imie Emilka wam sie podoba?? hehe a mi sie ono nie podoba bo ja mam tak na imie :-);-) tato mi dal tak na imie po swojej mamie ktora wczesnie zmarla i szanuje to imie z tego wzgledu ale tak ogolnie jak ja sama mialabym sobie wybierac takie imie to bym sobie nie dala sama emilka :-) fajnie wiedziec ze komus sie podoba to imie :-)
ja jakby byla cora to bym dala julka albo marika tylko mojemu sie nie podobaja ale facet bedzie to problem z glowy
owlrene i magdusia imie Emilka wam sie podoba?? hehe a mi sie ono nie podoba bo ja mam tak na imie :-);-) tato mi dal tak na imie po swojej mamie ktora wczesnie zmarla i szanuje to imie z tego wzgledu ale tak ogolnie jak ja sama mialabym sobie wybierac takie imie to bym sobie nie dala sama emilka :-) fajnie wiedziec ze komus sie podoba to imie :-)
ja jakby byla cora to bym dala julka albo marika tylko mojemu sie nie podobaja ale facet bedzie to problem z glowy