mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
no i juz po brzuduli tfu tzn juz uli :-) ale dzage z niej przemko zrobil
No lache z niej zrobił jak talala Aż miło ją oglądać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i juz po brzuduli tfu tzn juz uli :-) ale dzage z niej przemko zrobil
jak zrobie prawko to zawitam do wroclawia do zoo to wpadniemy na kawusie tzn ja i sebuso nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja przegapiłam brzydulę
jelenia to tez niedalekie rejony pozdrawiam
Jeśli z ciążą jest ok to dlaczego sobie domawiać takich przyjemności?
Inna sprawa, jeśli jest zakaz seksu... bo czasami jest to konieczność powstrzymania się tylko od stosunku, a czasami także chodzi o orgazm (skurcze)... ale to już trzeba ustalić z ginekologiem jeśli oczywiście jakieś przeciwwskazania są.
jak zrobie prawko to zawitam do wroclawia do zoo to wpadniemy na kawusie tzn ja i sebus
dlatego nie opłaca się miec neta z sieci telefonii komórkowejO fuck.. Teściówka właśnie do mnie zadzwoniła, że przyszedł list z orange o internet, że nie dotrzymaliśmy umowy, i że mamy do zapłacenia 700zł!! O co kaman? Jak mogliśmy nie dotrzymać umowy, jak, co miesiąc regularnie mają płacone 150zł za internet..ehh..
To totalna katastrofa!! Chyba się tam przejdę i powyzywam na nich:err: Jeszcze dzisiaj rano dstaliśmy sms'a, iż limit transferu danych został wykorzystany i odnowienie transferu zostanie 29 paździenika..Z tym Orange'm jest coś nie tak
Ale się wkurzyłam!!
- jja tez mam orange ale telefon i rachunki po 200zł.... tez mi to dziwne jestO fuck.. Teściówka właśnie do mnie zadzwoniła, że przyszedł list z orange o internet, że nie dotrzymaliśmy umowy, i że mamy do zapłacenia 700zł!! O co kaman? Jak mogliśmy nie dotrzymać umowy, jak, co miesiąc regularnie mają płacone 150zł za internet..ehh..
To totalna katastrofa!! Chyba się tam przejdę i powyzywam na nich:err: Jeszcze dzisiaj rano dstaliśmy sms'a, iż limit transferu danych został wykorzystany i odnowienie transferu zostanie 29 paździenika..Z tym Orange'm jest coś nie tak
Ale się wkurzyłam!!
Jeszcze we wroclawiu na zwiedzanie nie bylam jedynie przejazdem jak jezdze do mamy do Gliwic musze odwiedzic zoo bo tez nie bylam to sie umowimy...ale dopiero egzamin na prawko mam w polowie listopada wiec zobaczymy))czemu nie
już dawno na dobrej nie byłam;-)
powodzenia z prawkiem:-)