reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mag ja tez trzymam kciuki !

U mnie sypie śnieg, brr ale musi byc zimno na zwenatrz.
Dzisiaj dzien nauczyciela syn będzie w szkole tylko dwie godz ale i tak mu nie zazdroszcze przedzierania sie przez śnieg

Dzień dobry!
U mnie śnieg :szok::szok:
Lubię taką pogodę pod warunkiem że na dwór nie trzeba wychodzić, a niestety muszę dziś wyjść:no:

Trzymajcie się wszystkie ciepło, potem jeszcze do Was wpadnę:tak:

O rany!!! u mnie zimucha na całego!!!! Wieje jak nie wiem, gałęzie połamane, zaspy i ciągle pada. Jest całkiem biało!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Mag jestem z Tobą, bądź silna dla maluszka.

No Kochane... u mnie też śnieg na całego
:szok:
A ja muszę wyjśc wreszcie do szmateksów połazic i kurtke sobie na zime kupic Czekam na M. Poszedł na 10 do pracy na jakies 2 godzinki bo dziś dzien nauczyciela i jak wróci to mamy pochodzic:crazy: Nie chce mi się bo tak marnie na dworze.. no ale cóż.. zimno a ja nie mam w czym chodzic..:wściekła/y:

Heh;-):-D Musiałam się wykrzyczec:zawstydzona/y::-D
A mi się udało na allegro sprzedac jeden telefonik:cool2: Jeszcze jeden i będe mogła sobie kupic mój wymarzony:tak::-)

reklama
ja wlasnie skonczylam prasowanie, zaraz zrobie sobie kawke i jak ją wypije to mam plan pojechac do jakiegos centrum handlowego i zakupic spodnie, bo mam tylko jedna pare i jak ją wypiore to nigdzie nie moge wyjsc bo nie mam w czym :) jeszcze jakies dluzsze bluzeczki ze dwie by mi sie przydaly bo wszystkie co mam okazuja sie byc aktualnie za krotkie i widac ten kawalek spodni ktory sie na brzuchu ma rozciągac :)

Witajcie w zimową srode...
jest u mnie tak zimno ze nawet nie chcialo mi sie z lozka wstawac....koszmar....nawet mlodemu ubralam rajtki i spodnie po domu. dobrze ze nie musze nigdzie wychodzic... narobilam wczoraj 70 pierogów....mmmmmm
Jutro chyba pojde zrobic badanie moczu ale kurde...nuiewiem czy mi sie to uda isc 2 km do przychodni....z mlodym na dodatek... ehhhu mnie w gorach to dopiero odczuwa sie pogode.

Kurcze jak dawno mnie nie było, tyle się wydarzyło przez ten czas na forum musze wszystko nadrobić :-)
Gratuluje wszystkim mamusiom dziewczynek u nas najrawdopodobniej będzie chłopczyk chociaż za 2 tyg lekarz to potwierdzi :tak:
Najgorsze jest to że narobiłam sobie chęci na te łazanki :-) a tu już późno i składników nie ma. Jutro z rana śmigam do sklepu i wypróbuje przepis :-D
- Gratuluje synusia u mnie tez bedzie chlopczyk

Mag - jestesmy z Toba......i pamietaj ze nie mozesz sie denerwowac....Twoja mama napewno jest z Wami duszą....

Macie przepis na jakies fajne ciasto najlepej z kremem musze upiec na ten roczek....i nie mam pomyslu

Witajcie :-)
u nas bez śniegu, grad też już nie pada,
ale zapraszam wszystkich amatorów latania w stylu dowolnym na Pomorze
wiatr uniesie wszystkich i wszystko :szok:

mag wszystkie pamiętamy o Tobie, trzymamy kciuki,
uważaj na siebie i Maleństwo
ja ledwo nie straciłam ciąży po śmierci mojej Babuni latem :-( to był koszmar (była mi bliższa niż mama)

Kurcze ale się pogoda popsuła okropnie zimno i pada śnieg :szok: a tu w kurtałke cieplejszą ledwo wchodze ;-) wypadałoby wkońcu wybrać się na zakupki i nabyć jakieś ubranka ciążowe.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki w ten ziombny dzień :-)

reklama
Witam zimooooowo,
u mnie pada na całego:szok:
Wróciłam własnie z pobrania krwi, nie było tak źle jak myślałam, bo zawsze jest jakiś problem z moimi żyłami...
Miałam robiony test na glukozę z obciążeniem, o fujjj jaka ta glukoza nie dobra, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mag, kochan 3mam kciuki, tak jak juz dziewczyny pisały Twoja mamcia czuwa nad Tobą i będzie się Wami opiekować...biziaki

Do góry