aneczka2405
Fanka BB :)
Jeszcze mam pytanie. Skąd wy bierzecie Kobitki te różne ładne obrazki, bo ja też chcem takie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Możecie mi pomóc ? Chciałam sobie stworzyć suwaczek i nie wiem dlaczego wyszło mi ze termin juz minął skoro wpisuję datę porodu na 31.03.10. Co robię źle ?
Wybierz i stwórz sobie suwaczek, wpisując np w googlach-suwaczki...tam jak juz wszystko uzupełnisz, zgodnie z instrukcją, będziesz miała kod suwaczka, który musisz skopiować i wkleić do sygnatur, a znajdziesz je na górze na panelu-szybkie menu-edytuJ sygnaturę i tam wklejasz...gotowe POWODZENIAJeszcze mam pytanie. Skąd wy bierzecie Kobitki te różne ładne obrazki, bo ja też chcem takie?