reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Z tymi naszymi chłopami to róznie bywa:baffled:. Jedni wogóle nie dorastają, inni z czasem dziecinnieją, mimo że wydawali się odpowiedzialni (z moim ojcem np. tak było) Boże, oby mojemu nic nie odbiło:no:

reklama
właśnie odebrałam wyniki i kurcze bakterie w moczu 627 a norma <130 :(, Ja juz nie mam siły do tych moich nerek, Już raz leżałam w szpitalu bo miałam odmiedniczkowe zapalenie nerek, kilka miesiecy mąż miał kontrakt w Miami na Florydzie tam cieplutko fajnie w końcu sie wyleczyłam ale potem przez kila miesiecy bylismy w Irlandii :| i tam cholera znów sie zaczeło non stop byłąm na furaginie albo antybiotyku, tuż przed ciąża bylam na 2 antybiotykach i włąsnie mialam zaczac brac kolejny a tu sie okazało ze ciąza i wyniki na posiew juz sie polepszyły a tu znowu :(, na razie nery nie nie bola czesto chodze siku ale to przypisywałam ciąży, załamka :(

witam no i ja wlasnie tez odebralam wyniki wszystko mam w normie tylko leukocyty lekko podniesione a ostatnio 2 miesiace temu byly w normie :confused: norma to 4-10 tak jest na tej kartce a ja mam 10,9 nie wysoko poza norme ale jest i czytam ze to moze byc jakas infekcja labo cus ale tez czytalam ze w ciazy moze byc podwyzszone i zglupialam calkiem :confused:

a czy to nie byl stary odcinek Nigelli???? bo tez ogladalam i widzialam ze wyglada zupelnie inaczej.

Co do facetow, to moj jest w miare odpowiedzialny ale papierosy pali (kilka dziennie) i choc obiecywal jzu wiele razy ze rzuci to ja i tak wiem ze tego nie zorbi - pewnie dopiero jakas powazxna choroba by go do tego sklonila, bo teksty typu "gdybys nas kochal... :-p" oczywiscie nei dzialaja :-D
Musi sam byc gotowy :dry:

Ja mysle ze kazdy facet ma jakies wady, czasem mi sie wydaje ze moj to robi zle i tamto mi nie pasuje, ale jak slysze czasem od znajomych, jak maja one albo co slyszaly jak ktos ma to sobie mysle, matko ten moj Mezczyzna to skarb ;o I mi sie wydaje ze co by nie bylo, co by nie robili to my kobietki i tak wynajdziemy u nich wady ;-)
Moj pali i tez ma zamiar rzucic jak dziecko sie urodzi, ja mam nadzieje ale cos nie wierze, bo probowal rzucac juz 3 razy i po 2 tygodnie wytrzymywal, a ja mialam go tak dosyc bo byl nieznosny, caly czas humorki, nic mu nie odpowiadalo, wszystko denerwowalo i caly czas mnie rpsil ''Kochanie prosze moge tylko jednego zapalic...." , to codziennie po takich akcjach mialam dosyc sama bo nerwowa atmosfera byla wiec wkoncu mu pozwolilam...On by nie zapalil gdybym sie nie zgodzila, wiec dobry chlopak, tylko ta meczarnia z nim rzucajacym papierosy byla gorsza niz jak pali...On stwierdzil ze sam musi chciec rzucic (zreszta on dopiero dwa lata pali wiec moim zdaniem to zaden klopot...ja kiedys palilam 3 lata i z dnia na dzien rzucialm, tyle ze sama chcialam) i ze dopiero jak sam dojrzeje to bedzie w stanie rzucic, mowi ze to bedzie jak dziecko sie urodzi bo nie zniesie mysli ze przytula dziecko smierdzacy papierosami....No mam nadzieje :)

reklama
jeszcze co do palenia to przynajmniej przez te papierochy moj M ma nawyk mycia zebow kilka razy dziennie - po kazdym papierosie :-D
Jak sie nasz Jas urodzil to mu zapowiedzialam ze smierdzacy ma sie do dziecka nie zblizac i do mnie zreszta tez; no to myje te zeby :-D

Do góry