reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja też jak neska idę dzis na badania do szpitala.
denerwuję się okropnie, biegunka mnie męczy od samego rana :-(
ale to raczej wynika z samego faktu, że spital, że obcy kraj, że sama idę, bo co do bobasa, to wierzę, że wszystko jest ok :-)
nie wiem, ile to potrwa (podobno całe godziny...) al potem jeszcze musze do pracy wrócić :baffled:

reklama
3mam kciuki za dzisiejsze Wasze USG;-)wszystko bedzie dobrze....
agnieszkareymond -witamy cieplutko i zapraszamy do rozmów;-)
Ja dziś oprócz kucia w pępku( hmmm m któraś takie uczucie)t czuję się dobrze, tylko nudzę sie strasznie, M w pracy i będzie dopiero jutro:-(książki wszystkie przeczytałam-muszę się zaopatrzyć w jakieś nowe, w TV nic kompletnie nie ma, MASAKRA jednym słowem

a ja dzisiaj bylam wyniki robic morfologie i mocz:tak: i napilam sie wody rano jak wstalam bo cholera tak mi sie jesc chcialo to mowie chociaz lyk wody zrobie i jak poszlam do lazienki kaszlnelam i sie porzygalam :-D i cala wode jaka wypilam spuscilam w umywalce na szczescie sama woda wymiotowalam bo inaczej umywalka by sie zatkala :-D:-) no i chyba moj organizm powiedział nununu przed badaniami dechy normalnie ;-)

ja to szczerze ostatni raz bylam u doktorka pod koniec sierpnia ale juz bym z checia poszla znow bo po tym moim wystepku na basenie sie obawiam troche:baffled: ale tak jak czytalam jakby cos zaszkodzilo to automatycznie i objawy ciazy zanikaja te typowe... a mnie dalej mdli odbija mis ie ciagle sikam jak szalona wiem ze to moze byc od ucisku ale czytalam ze wtedy tez w razie czego sie rozluznia wszytko... co prawda cyce mnie mniej bola ale to czasem tak czasem tak no tez w drugim trymestrze powoli to ustepuje. fajna ksiazke sciagnelam w pdf ie longin marianowski "od poczecia do narodzin" i tam tez duzo pisze o dolegliwosciach:tak: tak wiec marwie sie ale w duszy mam nadzieje ze wszystko jest ok.

neska trzymam kciuki :tak::-) i czekamy na relacje, ja jak wytrzymam pojsc za dwa tygodnie to za dwa pojde bedzie juz wtedy 17-18 tc moze i siuska albo siuske zobaczy :-D:-)

witajcie kobity
właśnie zjadłam 2 pączki - niedługo będę wielorybem:tak:

zabieram się do pichcenia - żurek i pierogi ze szpinakiem - ewidentnie się nudzę

pozdrawiam cieplutko

Witajcie kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas ok wszystko.....moj Sebulek chory troszke :(( ide dzisiaj pierwszy raz na kurs prawa jazdy na szczescie strasznie sie ciesze hihihi musze zrobic do marca :)) Wczoraj pojadłam cały talerz spaghetti mmmm pycha moj M to by codziennie mogl jesc to :D :-):-) Hi hi zaraz sobie chyba odgrzeje :-p:-p:-p:-p
za tydzien ide na usg bede wtedy 13,6 tc. zobaczymy co jest :)) chciałabym zeby mi powiedziała juz plec strasznie nie moge sie doczekac :))))))))))

Cześć :-)
A propo wielorybów to ja robie się ogromna od tygodnia zajadam się śmiejżelkami kwaśnymi nie mogę się opanować poprostu szok:szok::szok::szok:

witajcie
zakupiłam dzisiaj nową pralke, mój M po południu pojedzie ją odebrac ze sklepu Bosch Classixx for Kids WLF2427KPL - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce
ja dzisiaj wyjezdzam do rodzicow, moja siostra w sobote ma slub i trzeba im troszke pomoc w przygotowaniach,
bedac na zakupach kupilam dzisiaj 3 staniki, mialam kupic 2 ale w ostatniej chwili zdecydowalam sie jeszcze na ten trzeci, rozmiar cyckow mi sie nieco powiekszyl
i w tym caly problem, mam juz sukienke na wesele, ale w dalszym ciagu nie mam sie w co ubrac na poprawiny, wszystkie moje kiecki w cyckach sa male :(

reklama
Jene za dużo, dugie za mało, eh ja już chyba z 7 kilo do przodu, przez to moje leżenie:-(fatalnie, nigdy tyle nie ważyłam, a to dopiero początek MASAKRA

Do góry