reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moja tezsie tak wygina, ale ja boje się, żeby sie nie zachłysnęła... taka panikara ze mnie.

wróciliśmy, Ol totatnie zdezorientowana, płacze ciągle i nie chce jeść :( znowu śpi. nie wiem, co jest grane. mam nadzieję, ze jak wstanie, to mleko wypije. dzis idziemy do lekarza, bo jednak kaszle rano i wieczorem i ja nie wiem, czy to od śliny czy cos się szykuje. lepiej sprawdzić.

ja kupuję Hippa i Gerbera z tych dostępnych i w Pl. Bobovita nie podeszła wcale, jakieś gęste te potrawki i mała nie lubi.

ja tez jakaś rozwalona jestem :( niby u siebie i super, ale jednak tęsknię :( poza tym tam się ciągle coś działo, nawet to, że pod blokiem dzieci biegały i krzyczały, a tu nic, tylko samochody słychać. poza tym ciszaaa. mało to rozwojowe dla Oli :(
gadam do niej ile mogę, no ale ile można?? matko, ryczec mi sie chce :(

na spacer tez nie pójdziemy, bo nie wiem, co sie z małą dzieje, może jak wstanie i zje, to pójdziemy na trochę.

ogólnie to mam doła jak nigdy :( moze i dlatego Ol taka marudna :(

Nie martw sie wszystko bedzie dobrze,ja tez tesknie za moim M ale co zrobic pracowac musi.Mój Bartus tez cos kaszle i sie zastanawiam czy to slina czy cos moze sie przypałetac,ale lepiej dmuchac na zimno i sprawdzic czy jest wszystko ok.Ja jutro jade i odrazu Bartusia przebada.

reklama
hej.
Pediatra mily, w miare ok.
Tylko wszystko szybko szybko, bo dzisiaj dzien dzieci chorych, czego mi nigdzie nie powiedziano.. przedemna dziecko z goraczka, za mna to samo.. ahhh...
dostalismy kropelki na katar, diete mam rozszerzac soczkami. Ale ja pierdziele.. moje dziecko ma 5 miesiecy a zjadlo raptem marchewke i jabluszko. A gdzie tu droga do mieska i glutenu?
Mleko powiedzial zebym dawala HA. tylko kurcze jakie te HA sa drogie !
za puszke trzeba dac okolo 25 zł. Liczac ze dziecko zjada 2 puszki na tydzien to wychodzi ogromna kasa.. plus sloiczki.. kurde.. tylko na dziecko zarabiac... :eek: a raczej nA jedzenie.

grudki na glowce to najprawdopodobniej od katarku i mam sie nie przejmowac.

No to dobrze ze jest wszystko dobrze,no rzeczywiscie to mleko jest drogie,bo tez na nie patrzałam,u nas tez sa drogie słoiczki,no niestety najdrozsze jest jedzenie dla dziecka i tylko na to zarabiac.

Mój chłopaczek miał małego *******ca dzis całą godzine go usypiałam,teraz spi prawie 2 godz,ale z pobudkami,tak mi go zal moze to na ząbki,bo prawie raczki zjadł.Jego skórka po tym mleku jest lepsza,nie drapie sie az tak,ale na brzuszku jeszcze są te plamy i nie obejdzie sie bez płynów,no niestety jak to pediatra powiedział,ze Bartus urodził sie za wczesnie i ma delikatniejsza skórke wszystko sie wysypuje cokolwiek zje.

My mieszkamy z Bartka babcią i jakos dziwne ale sie do niej usmiecha chociaz ja jej nie trawie :-) moze jak bedzie wiekszy to zauwazy jaka babcia potrafi byc wredna.

a dajecie dzieciakom herbatki czy nie..moj nie cierpi samej wody. dziś kupiłam z meliska i malinami za 2 tyg juz mu podam. Podobno te herbatki granulowane to szajs..ale soczki tez nie są lepsze...eh..
MONIA jak było u pediatry???
ja byłam u endokrynologa i ciazam nie chyba uzdrowila bo guzy sie zacieraja:D:D:D

reklama
a dajecie dzieciakom herbatki czy nie..moj nie cierpi samej wody. dziś kupiłam z meliska i malinami za 2 tyg juz mu podam. Podobno te herbatki granulowane to szajs..ale soczki tez nie są lepsze...eh..
MONIA jak było u pediatry???
ja byłam u endokrynologa i ciazam nie chyba uzdrowila bo guzy sie zacieraja:D:D:D
Marcia super, ze wracasz do zdrowia :-)
a co do pediatry to prosze poszukaj wczesniej kilka postow, bo jakas zryta jestem i nie chce mi sie pisac znowu :-D

Do góry