może być to nieprawidłowe napięcie mięśniowe, ale nie znam się na tym więc nie chcę stawiać diagnozy. najlepiej jak powiesz o tym waszemu lekarzowiDziewczyny martwię się!:-(
Już kilka razy zauważyłam,że Dagusi drży ciałko.Najpierw trzęsła jej się główka.Dzisiaj jak karmiłam ją przed snem trzęsła się rączka i całe ciałko drżało.To nie z zimna.Szukałam jakiś informacji na internecie ale tylko o tarczycy i nerwicy coś znalazłam.Może wiecie co to może być????
reklama
Aniu moja córcia tez ma mega problemy z robieniem kupy..robi raz dziennie lub co 2 dni ale za kazdym razem musze jej pomoc-zginanie nozek nie dziala i poszedl w ruch termometrmimo ze jest na cycu, staram tzrymac sie diety to nieststy ma problemy i probowalismy juz biogai ale tez nie dziala - depribatu nie chciala pic wiec szybceij wprowadzilam soczek jablkowy ale nadal nie widze efektu-do tego stopnia ze mąż kupil czopki i dzis dostala 1 czopa!!:-( mam nadzieje ze jak dojda deserki sliwkowe to rusza jej jelita bo nie mam pomyslu jak jej pomoc:-(dziewczyny a wasze dzieciaczki często robią kupkę??? i jak po słoiczkach bo mój po nich nie może się załatwić ( bo albo ma zatwardzenie albo go brzusio boli) pediatra poradziła rzebyśmy zmienili probiotyk, więc teraz mamy lacidobaby,a wcześniej była biogaja
Oj nieststy nie moge pomoc ...ale lepiej nie zamartwiać sie na zapas...moze zadzon do pediatry i sie zapytaj;-)Dziewczyny martwię się!:-(
Już kilka razy zauważyłam,że Dagusi drży ciałko.Najpierw trzęsła jej się główka.Dzisiaj jak karmiłam ją przed snem trzęsła się rączka i całe ciałko drżało.To nie z zimna.Szukałam jakiś informacji na internecie ale tylko o tarczycy i nerwicy coś znalazłam.Może wiecie co to może być????
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Dronka my termometru używaliśmy bardzo rzadko tak samo z czopkami ( jak mały się męczył parę dni i płakał z bólu) ale to nie jest dobry sposób bo jelita się rozleniwiają i pózniej nie są już tak wydajne,więc radzę Ci nie przesadzać z tymi pomocami.Mój mały robi raz dziennie,czasami co drugi dzień. Pediatra mój że jedna kupa na dobę wystarczy...
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mój smyk zjadł prawie cała miseczke kleiku i mleko wypił i teraz zasypia na lezaczku.
Niestety wiem o tym ale ostatnio tak sie pogorszyło ze tak to nie płakała nigdy...tzn jak przyjmowala w ospie antybiotyk to stolce miala 3-4 dziennie i z usmiechem na twarzy była kupka w pieluszce a teraz od tygodni ajest masakra nie moze spac z powodu kupki i placze strasznie ...dlatego szukam sposobu jak je pomoc..moze ten twoj probiotyk kupie..a on na recepte??Dronka my termometru używaliśmy bardzo rzadko tak samo z czopkami ( jak mały się męczył parę dni i płakał z bólu) ale to nie jest dobry sposób bo jelita się rozleniwiają i pózniej nie są już tak wydajne,więc radzę Ci nie przesadzać z tymi pomocami.Mój mały robi raz dziennie,czasami co drugi dzień. Pediatra mój że jedna kupa na dobę wystarczy...
kurcze dziewczyny moja Pola nie chce spać : usypia na 10 min i już wyspana, huśtam we wózku już od 12 godziny i w sumie spała 30 min. nie wiem czy idzie ząbek czy jest jakaś inna przyczyna ( zjadła mleczko, pamper nowy ).
mialam ten sam problem,ja odkad zaczal pic soczki juz nie ma z tym problemu.Polecam tez herbatke jablko melisa z bobowity.Kiedys byla jedna kupa na 3-4 dni,stekanie,termometr masaze.A teraz 1-2 dziennie bez problemu,nawet nie wiem kiedy robi.Ale fakt dopajam go dziennie z 90ml czegos wypija procz cycaAniu moja córcia tez ma mega problemy z robieniem kupy..robi raz dziennie lub co 2 dni ale za kazdym razem musze jej pomoc-zginanie nozek nie dziala i poszedl w ruch termometrmimo ze jest na cycu, staram tzrymac sie diety to nieststy ma problemy i probowalismy juz biogai ale tez nie dziala - depribatu nie chciala pic wiec szybceij wprowadzilam soczek jablkowy ale nadal nie widze efektu-do tego stopnia ze mąż kupil czopki i dzis dostala 1 czopa!!:-( mam nadzieje ze jak dojda deserki sliwkowe to rusza jej jelita bo nie mam pomyslu jak jej pomoc:-(
Dronka my termometru używaliśmy bardzo rzadko tak samo z czopkami ( jak mały się męczył parę dni i płakał z bólu) ale to nie jest dobry sposób bo jelita się rozleniwiają i pózniej nie są już tak wydajne,więc radzę Ci nie przesadzać z tymi pomocami.Mój mały robi raz dziennie,czasami co drugi dzień. Pediatra mój że jedna kupa na dobę wystarczy...
Ja sie nie zgodze bynajmniej u mnie do 3 miesiacy byl termometr przy kazdej kupie niestety,a teraz wszystko minęło
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Hej dziewczyny. Napisałam już posta ale musiałam iść do Franka i M mi wyłączył stronke
młoda mamusiu idz lepiej do lekarza. Niech on sie wypowie co to może być
dronka mój Franulo też miał problemy z kupka(karmie piersią). Czasami jak już nie umiał spać w nocy to szedł termometr w ruch. Mam tez czopki ale jeszcze ani razu mu nie dałam. Teraz jak wprowadziłam soczki jabłkowe i owocki idzie super. Wczoraj po jabłuszku najpierw był bobeczek a później 2 razy walnął zdrowa i porządna kupke :-)
polusia może to ząbki idą
U nas nocka super;-) Ja rano na zakupki wyskoczyłam a faceci rządzili w domku hehe Kolejki wszędzie i te ceny mnie przerażają Teraz kończe kawke. Na 16 obiadek zrobie bo M na nocke poxniej wychodzi. Musze ogarnąć mieszkanko. Jutro na obiadek do moich rodziców ;-) Franko teraz drzemie to mam chwile dla siebie
Spokojnego dnia Wam życze Odezwe sie wieczorem
młoda mamusiu idz lepiej do lekarza. Niech on sie wypowie co to może być
dronka mój Franulo też miał problemy z kupka(karmie piersią). Czasami jak już nie umiał spać w nocy to szedł termometr w ruch. Mam tez czopki ale jeszcze ani razu mu nie dałam. Teraz jak wprowadziłam soczki jabłkowe i owocki idzie super. Wczoraj po jabłuszku najpierw był bobeczek a później 2 razy walnął zdrowa i porządna kupke :-)
polusia może to ząbki idą
U nas nocka super;-) Ja rano na zakupki wyskoczyłam a faceci rządzili w domku hehe Kolejki wszędzie i te ceny mnie przerażają Teraz kończe kawke. Na 16 obiadek zrobie bo M na nocke poxniej wychodzi. Musze ogarnąć mieszkanko. Jutro na obiadek do moich rodziców ;-) Franko teraz drzemie to mam chwile dla siebie
Spokojnego dnia Wam życze Odezwe sie wieczorem
Y
yra245
Gość
Dziewczyny martwię się!:-(
z tego co wiem może to być niedojarzałość układu nerwowego, powinno minąć z czasem, ale lepiej wiadomo skonsultować to z lekarzem, naszemu małemu drżała stópka przeszło
reklama