reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
U nas trochę popadało. Jest lepiej.
Mały śpi jak aniołek :-D

Magmadzia ładnie Basieńka przybiera na wadze, nie masz się czym martwić :-)
E_kord dobrze, że wyniki wyszły ok.
Polusia mnie jutro czekają wiśnie, dostaliśmy od znajomych. Myślicie, że dla małego mogę zrobić takie musy, tzn. rozgotuję te wiśnie w małej ilości wody i do słoików, tylko nie wiem, cz będą się trzymać bez cukru, bo są kwaśne :baffled: Nie chciałabym Szymka do słodkości przyzwyczajać.
Patinka_1985 i Blueberry udanego wyjazdu!

Moje dziecię na razie zjada wszystko, co szef kuchni zaserwuje :-D To znaczy póki co każde danie ze słoiczka smakuje. Najlepsze jest to, że nawet kwaśny deser zje np. jabłka z brzoskwiniami, ale już sok jabłkowy jest beee :baffled: Banany uwielbia :tak: Bardzo smakował szpinak z ziemniakami, aż żałowałam, że kupiłam tylko jeden słoiczek. Dynia też.

Życzę spokojnej nocy! Idę spać.

Oj mamusie, ledwo żyję. jeszcze o spaniu nie chce mi się myslec bo mam wałki na głowie nakręcone. Jutro będe wreszcie wyglądac jak kobieta!!! Fryzurka, tipsiki, makijaż, idziemy na weselicho. juz sie nie moge doczekac a z drugiej strony żal się rozstać z córcią :-(
to co naskrobalyscie postaram sie rano przeglądnąć, spokojnej nocki :-)

Oj mamusie, ledwo żyję. jeszcze o spaniu nie chce mi się myslec bo mam wałki na głowie nakręcone. Jutro będe wreszcie wyglądac jak kobieta!!! Fryzurka, tipsiki, makijaż, idę na weselicho. juz sie nie moge doczekac a z drugiej strony żal się rozstać z córcią :-(
to co naskrobalyscie postaram sie rano przeglądnąć, spokojnej nocki :-)
Jej ale Ci zazdroszczę tego wesela:) ja już od dawna z M. sama nigdzie nie byłam bo od kilku lat chodzimy na wesela z dziećmi. no chyba że na dyskotekę w zeszłym roku :) ale to już dawno i zapomniałam jak to było. Nic zmykam do łóżka bo M. Już po kąpieli......

Dzien Doberek!
U nas tez upalnie, Redanek kapal sie juz nawet w baseniku, jaki zadowolony, pluskal i chlapal naokolo!Nie chcial wychodzic....dzisiaj juz widze chlodniej, wiec sen bedzie lepszy....
Juz nie pamietam co kto napisal...
MoniSkaBe ale masz silacza!Redan tez podobnie, tylko albo pupcia do gory, albo glowka, jeszcze nie potrafi obydwu naraz....co do spania na brzuszku, moj spi prawie od momentu jak glowke sam zaczal podnosic, bo wiedzialam, ze bedzie na tyle silny, ze nic mu sie nie stanie, a lekarze w UK sa przewrazliwieni na ten temat i nawet nie wspominam, ze tak Mlodego klade....
Dziewczyny, ktore wyjezdzaja-udanych urlopow!
A moj M tez potrafi w domu cokolwiek zrobic, bo pare lat sam mieszkal, wiec musial sie nauczyc. A gotowac to ja nie potrafie, wiec M tylko kucharzy....
A dzis mielismy grilla zrobic, a ma padac caly dzionek.....no trudno

Pozdrawiam, Milego Dnia!

reklama
Dzień dobry, u nas też lepiej. temperatura tylko 22 stopnie i wieje superowy wiaterek. Pola przespała całą noc obudziła się o 7 rano i gadała w łóżeczku. zjadła o 7:30 a teraz sobie drzemkuje. Miłego dnia ;-)

Do góry