blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Spróbuj rozmasować pod ciepłym prysznicem, może tam coś zalega jeszczetakie grudkowate mam piersi i nie wiem co z tym zrobić, chyba muszę iść do mojego gina, zobaczymy co on na to powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj rozmasować pod ciepłym prysznicem, może tam coś zalega jeszczetakie grudkowate mam piersi i nie wiem co z tym zrobić, chyba muszę iść do mojego gina, zobaczymy co on na to powie
Ja mam tak z Polą. Mała jak jest u mnie na rękach to będzie się do każdego uśmiechała, natomiast jak ktoś tylką ją dotknie to zaraz bek. A najlepsze jest kiedy mój M bierze ją na ręce. Jeszcze dobrze nie odejdzie ode mnie i już ryk. Mój M ją kąpie ale dobrze jest do momentu kiedy ne wyjdą z wanny. Też mam cycusia a Julka taka nie była.Hej mamuśki Ostatnio bark czasu na BB postaram się zaglądać do was częściej. Pogoda męczy strasznie, Natalka w miarę znosi, nie jest źle, w dzień siedzimy w domku, wieczory spędzamy na działce.
Czy wasze dzieciaczki też są tak mocno do was przywiązane? Nikt inny wieczorem małej nie uśpi, gdy mnie widzi jest spokój odejdę jej z oczu już marudzi i płacze, z Dawidem tak nie mieliśmy Troszkę to kłopotliwe.
Do czasu upałów jadł w nocy i nad ranem i powoli przywyczajałam go w dzień ... I szło nam ok a teraz nawet w nocy jak czasem się obudzi to z butli je bo tak to płacze. No i faktycznie za szybko wypływalo no i ilości były nie do ogarnięciaBo za szybko mleko wypływało? A teraz próbujesz go przystawiać? Może jest jeszcze szansa go przekonać? Bo niestety laktator nie pobudza laktacji tak jak dziecko.
U nas burza szaleje okropna... a ja mimo że stara d... To się bojęu nas jest burza zaczęło troszke kropic jak przejdzie to wywietrze w calej chalupie, poki co pozaymykalam większosc okien zeby przeciągu nie bylo
Może mu za ciepło przy piersiDo czasu upałów jadł w nocy i nad ranem i powoli przywyczajałam go w dzień ... I szło nam ok a teraz nawet w nocy jak czasem się obudzi to z butli je bo tak to płacze. No i faktycznie za szybko wypływalo no i ilości były nie do ogarnięcia