reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polka, to rzeczywiście z teściową nie ciekawie, nie można mieć własnej prywatności, moja natomiast się nie wtrąca, ale ja się zastanawiałam jaką ja będę kiedyś teściową :-D

reklama
Witajcie :)

My na nogach dziś od 6, bo Kuba zrobił kupę no i oczywiście spania już nie było. Ale mleczko ładnie wypił o 7 i teraz śpi.
Ja siedzę przy wentylatorze - wykończą mnie te upały. Normalnie jest mi słabo i niedobrze, i gdyby nie to, że właśnie skończył mi się okres, to myślałabym, że jestem w ciąży...:baffled:

Witojcie:)
Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pije :) a poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial:) No jestem jeszcze w szoku:D
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!

Dzień doberek ...:)
ale był upał jeszcze wieczorem az nie mogłam zasnąć..
nocka superrrowa maludek usnał przed 10 i spał do 5 rano, mleczko i do 9 i znowu wypił mleczko z wielkim apetytem :-)
kurde moj Ł. dzwoni do pediatry zeby sie umówić na kontrolę po szpitalu...a oni na 12 w piatek!! tam nie ma nigdy miejsca... wrrr z dnia na dzien się zapisać to zapomnij
idę kawcie łyknąc bo pomimo tylu godzin snu czuje sie jak po wiekszej imprezie

Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pije :) a poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial:) No jestem jeszcze w szoku:D
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!

no no jakie postepy.. u nas od wczoraj są próby przekładania na bok ale jeszcze nie wychodzi butelke też sobie czasami podtrzymuje jak pije :)

Dzien Doberek!
Postanowilam w koncu ulozyc Redanka na brzuszku do spania (wczesniej sie balam z powodu tej rany po operacji) i przespal nocke cudownie, z trzema pobudkami tylko! A teraz znowu pochrapuje...
hej.
a ja zaraz dzwonie do przychodni i idziemy do pediatry.
zrobil mi dzisiaj strasznie ciemnozielona kupe, cala glowka czerwona od krostek, troszke plecki i jedna plamka na brzuszku. Poza tym za uszkiem zrobily mu sie takie 3 grudy pod skora. Martwi mnie to. Caly czas sie szarpie za to ucho.. ale jak dotykalam to nie boli.
Wyzdrowienia szybkiego!
dzień dobry :)↲↲ my już wstalismy, mały zjadł mleczko i "ogląda" bajkę z najstarszym. U nas już upał z rana.↲Obudziła nas okropna duchota :( o 8.00idziemy na zakupy i potem nigdzie się nie ruszam. Posiedzimy w ogrodzie dopóki będzie można wytrzymać. Mały dziś marudzi gorzej przez zęby, wszystko co możliwe ląduje w buzi i toczą się "hektolitry" śliny !!!:) a ten nie płacze tylko piszczy non stop. Nadal śpiąca jestem chyba przez tą pogodę na prawdę, nic mi się nie chce ale teściowa ma wolne i na pewno się przypcha żeby zrobić kontrolę. Zajrzeć w gary i skrytykować. Teraz tym bardziej się czepia bo teść w Austrii. Mamy dom obok teściów i ona nawet nie puka jak do nas wchodzi. Mój M. Ostatnio chciał się kochać i dobrze że powiedziałam nie bo ta do sypialni się wpakowała.
Z tej strony dobrze, ze nie mam tesciow...A propo ja mysle, ze bede podobna tesciowa do Twojej Polka...:-D
Trzymamy kciuki i gratulacje !!!!

Milego Dzionka!

Dzem dobry!
U nas ok, poplakiwanie troszke przez sen, bo idze drugi zabek, ale jestem w miare wyspana :happy2:
Mlody teraz demoluje lozeczko, tak szaleje :szok:
Pewnie zaraz usnie.
Ja mam gore prasowania, musze sklecic jakis obiad, a nic mi sie nie chce :sorry2:
Super, super, zdolniacha!! :-)
Daj znac co powiedzial lekarz, bo sama bym sie wybrala do alergologa.

Witajcie :)

My na nogach dziś od 6, bo Kuba zrobił kupę no i oczywiście spania już nie było. Ale mleczko ładnie wypił o 7 i teraz śpi.
Ja siedzę przy wentylatorze - wykończą mnie te upały. Normalnie jest mi słabo i niedobrze, i gdyby nie to, że właśnie skończył mi się okres, to myślałabym, że jestem w ciąży...:baffled:
Nawet mi nie mow Fiolkowa o tych upalach, bo az sie boje :zawstydzona/y: U nas w domu coprawda jest mega chlodek, ale mamy tyle zalatwien na miescie, a w PL auto bez klimy, ze chyba padniemy :no:
dzień dobry :)↲↲ my już wstalismy, mały zjadł mleczko i "ogląda" bajkę z najstarszym. U nas już upał z rana.↲Obudziła nas okropna duchota :( o 8.00idziemy na zakupy i potem nigdzie się nie ruszam. Posiedzimy w ogrodzie dopóki będzie można wytrzymać. Mały dziś marudzi gorzej przez zęby, wszystko co możliwe ląduje w buzi i toczą się "hektolitry" śliny !!!:) a ten nie płacze tylko piszczy non stop. Nadal śpiąca jestem chyba przez tą pogodę na prawdę, nic mi się nie chce ale teściowa ma wolne i na pewno się przypcha żeby zrobić kontrolę. Zajrzeć w gary i skrytykować. Teraz tym bardziej się czepia bo teść w Austrii. Mamy dom obok teściów i ona nawet nie puka jak do nas wchodzi. Mój M. Ostatnio chciał się kochać i dobrze że powiedziałam nie bo ta do sypialni się wpakowała.
Haha, moj tez piszczy :-D
A z tesciowa - co za kobita! To grzebanie w garach mnie rozwalilo :nerd:
Niech M jej zwoci uwage i juz.
Z jednej str. sie ciesze, ze wszyscy daleko, przynajmniej mamy swiety spokoj :-p

hej.
a ja zaraz dzwonie do przychodni i idziemy do pediatry.
zrobil mi dzisiaj strasznie ciemnozielona kupe, cala glowka czerwona od krostek, troszke plecki i jedna plamka na brzuszku. Poza tym za uszkiem zrobily mu sie takie 3 grudy pod skora. Martwi mnie to. Caly czas sie szarpie za to ucho.. ale jak dotykalam to nie boli.
Ojj Wy to bedni jestescie :-( Kurcze, ale jak jest na pepti, to teoretycznie powinno byc dobrze... Ciemne kupy to norma, moj robi czasem prawie czarne, to od zelaza w mleku.
Lec do tego lekarza i daj znac co i jak!

Dzien Doberek!
Postanowilam w koncu ulozyc Redanka na brzuszku do spania (wczesniej sie balam z powodu tej rany po operacji) i przespal nocke cudownie, z trzema pobudkami tylko! A teraz znowu pochrapuje...
Milo slyszec dobre wiesci :-)

reklama
Do góry