blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Marti, wędzonych nie można . Wędzenie ponoć nie zabija pasożytów i innych takich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamikaa może to akurat dzidziol:-)
jeśli jesteś sczuplutka, to ponoć można szybciej wyczuć
p.s. czy którać z was ma tak jak ja straszliwa ochotę na zimne piwo, czy jako jedyna wychodzę na jakąś żulizę
oj ja mialam ostatnio jak takie upaly byly chyba ze 3 dni za mna chodzilo w koncu sciagnelam od meza wielkiego lyka ale z sokiem bo nie dalo radykamikaa może to akurat dzidziol:-)
jeśli jesteś sczuplutka, to ponoć można szybciej wyczuć
p.s. czy którać z was ma tak jak ja straszliwa ochotę na zimne piwo, czy jako jedyna wychodzę na jakąś żulizę
Ja przeprowadzke mialam tydzien temu i tez pakowalam sie glownie do workow,mam juz w tym wprawe,a musialam spakowac 4 ludzi i cala mase zabawek.Samych zabawek mialam chyba 8 workow i kilka pudel z ksiazkami.
Porada wieszakow nie sciagaj tylko po 5-8 zwijaj do srodka i takie rulony wkladaj do worka wtedy tylko wyciagniesz i powiesisz ,a to oszczedza czas.