reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

w tym tyg ma byc 30 stopni hura :) wreszcie wynosza dzieciaki ciuchy letnie bo juz myslalam, ze nie ubiore Nikosiowi i sprzedam ;-)
Nikodem w nocy praktycznie spi bez przykrycia bo sie ciagle wykopuje :) flanelka zgnieciona w nogach hehe

moniska jest czas teraz na pylenie traw wiec pewnie cie wzielo ale ty zawsze bylas alergiczka??
to jest w alergii glupie, ze moze sie pojawic niewiadomo kiedy :/

reklama
moze z tym niekapkiem to dobry pomysl, chyba tez zakupie bo mojemu sie poprzestawialo i jak kiedys umial z butelki ladnie pociągnac tak teraz ani rusz tylko cycek a wiem ze jest glodny, wczoraj przed spaniem chcialam mu dac sciągniete mleko i z dwoma roznymi smoczkami probowalam i nie chcial pic a cyca ladnie ciągnął
wiecie czasem kusi mnie zeby kupic mleko modyfikowane i na noc mu podawac moze bedzie spal dluzej niz 6 godzin, ale z drugiej strony to szkoda mi bo swojego mleka mam wystarczająco, ale nic tam jeszcze te 2-3 miesiące wytrzymam

a jak długo ci cyca ciągnie?? z 5 min gdzieś czy mniej?

domyslam sie ..mojego Ł non stop cos ostatnio drapie a w zeszłym roku też nic. Strasznie pyla trawy i drzewa bo my tutaj tydzien temu to mieliśmy aż biaaaało na tarasie wszystko brudne było ...

moj maly ma czerwonego babelka z ropka ale ostatnio musialo mu chyba troche wyleciec bo mial krewke w tym miejscu na bodziaku...
wlasnie kubek niekapek to chyba od 4m zycia ???
my po szczepieniu- mlody tylko zakwilił i śpi wiec zadnej traumy nie ma a wazy juz 5900!:O

o kurcze... to ladna waga...
moj jak mial 3 miesiace to wazyl 6100. !

no ja sie boje co bedzie jak dobije do 3 miesiecy. Już mi kręgosłup siada...ale niby jest ok grubasny nie jest ...idzie wzdłuż :))
w 2 tygprzybrał 900 gram...:p

ciekawa jestem ile moj mierzy.
pediatra nas nie chciala ostatnio zmierzyc, bo nie mielismy jeszcze usg bioderek. A teraz pewnie zmierzy i zwazy dopiero 14 lipca jak pojdziemy na szczepionke kolejna. Oby sie wczesniej nic nie dzialo.

Dziewczyny dzisiaj nie bylo kupy. Kurcze oby ten Nutriton nie powodowal u nas zaparc.

reklama
Do góry