reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ano tak myslałam o marchewce na pierwsze danie :) boje sie tylko, żeby jej nie "zakleiła" no ale zobaczymy.

a bedziecie jechać na słoiczkach czy same będziecie kucharzyć?

myślę nad jakąś zabawką, te zwierzaki gryzaki sa fajne :)
w ogóle to dostałam w prezencie bon na dużą sumę do sklepu z zabawkami, więc mogę szaleć ;P

mysza m sama nie jesteś z tym spaniem ;)

a tak w ogóle mój troche mnie niepokoi , kurcze czy to normalne że płacze po butelce wiem że się najadł bo troszke zostawia przeważnie i płacze dość mocno po jedzeniu:(

candy niewiem ale jak dla mnie to nie jest normalne, może mu to mleko nie służy ? może musisz przejść na specjalistyczne jakieś

no właśnie to trochę dziwne :(( albo ten typ tak ma..

co do gotowania pewnie będę gotować bo dużo taniej ale czasem na słoiczek sobie pozwolę ;)

ano tak myslałam o marchewce na pierwsze danie :) boje sie tylko, żeby jej nie "zakleiła" no ale zobaczymy.

a bedziecie jechać na słoiczkach czy same będziecie kucharzyć?

Słoiczki będą w dni kiedy mama będzie musiała udać się do pracy i dzień będzie za krótki;-) a tak to mam zamiar sama kucharzyć dla maluszka bo bardzo lubię pichcić.:tak:

Hej, hej
ja też już po mało szykuję się do podania marchewki:) i chcę też spróbować podawać kaszkę przed spaniem, a póżniej jabłuszko:)
wiecie co mam problem z moją małą, hmm pewnie wyda się Wam to zabawne ale Gabryśka nie przepada chyba za wychodzeniem na dwór:/ drze się w wniebogłosy, straszne to jest , bo i ja się stresuję i ona też, i żadna to przyjemność...jutro jedziemy na działke, może tam zacznie tolerować spacery, jak będzie ładna pogoda to chę ją cały dzień potrzymać na dworze..co Wy o tym sądzicie?

reklama
Do góry