reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja juz taka mila nie jestem - M sam o siebie zadba pod wzgledem jedzeniowym :-D Gotuje poki co z dnia na dzien, a dla niego kupilismy jakies dania gotowe w sloikach. Gorzej z Jasiem, no ale moze tez jakso to bedzie.

Czyli biegi po schodach nic nie daja? to nie probuje nawet :-D

tak sobei mysle ze sa dziewcyzny, u ktorych zaczelo sie znienacka??? mzoe i u mnei tak bedzie???? Teraz sie przyczaje a wieczorem na przyklad posle Wam SMSa ze juz po :-D Ha, ha - jzu to widze...

Milego dnia :-)

reklama
I jeszcze jedno pytanko czym oczyszczacie pupe maluszka chusteczkami nawilzonymi czy wacikami i woda? Moze macie juz jakies opinie ktore chusteczki warto kupic a ktorych nie....
Po noccy zawsze myję wodą i po większej kupce, a poza tym to chusteczki!
Ja używam huggies bo są bez zapachu i bez aloesu a czasem nivea drive , takie niebieskie z misiem! Wiem że 1 córci nie uczulały a pampersy z aloesem tak!
J

Sylusia jak nauczyłaś ssać smoczek? Bo moja za cholere nie akceptuje a czasami by sie przydało :baffled:

Ach i mam ponowna masakre a cycków :baffled: W szpitalu zaleczyłam ale ostatnio Hanki strasznie mi długo męczy cyce (prawdopodobnie kryzys laktacyjny) i znowu boli jak diabli :-( Po 2 godzinach z przyssanym glonojadem mam wrazenie ze mnie ciachaja żyletką :-( No jakos to trzeba przetrwac...
Hym czasem jest tak że ma cofkę jak jej podaję wiec nic na siłę Zawsze jednak lekko przytrzymuje albo miziam po ustkach i kołysze na rękach! Nie wiem czy to sposób bo moja starsza wogóle nie chciała nawet butli nie ciągnęła przez smoczka:sorry:.
A na cyśki próbowałaś maltan? Taki bez potrzeby zmywania!Sprawdził sie u mnie!

Ja tez siedzę i się zastanawiam co na obiadek zrobić, ale jakoś nie mam weny, pewnie skończy się na jakiejś zupie tylko jeszcze nie wiem na jakiej. Mam ochotę na fasolkę po bretońsku ale nie chce mi się robić, jak zrobisz to prześlij trochę:tak: no chyba że już będę po porodzie to raczej nie.

Jak tylko będzie gotowe, część jedzie do Ciebie;-)

Dzień dobrerk :)
Chlopcy spia wiec mam chwilke, obiadek zrobilam wczoraj wieczorem wiec moge teraz napisac jak przebiegl moj porod. Zraz sie do tego zabiore.
Mooooj Krystianek jest taki grzeczny jakby go wogole nie bylo. Ciagle spi a w nocy gdybym nie nastawiala budzika to pewnie by nawet na jedzenie sie nie budzil. Zaraz tez wkleje fotki.

Wiec kochane....jestem wyspana odpoczeta i bardzo szczesliwa mamusia :) ito podwójna hihi :)

Dziewczynki a tak strasznie tesknie za moim ciazowym brzuszkiem..w sensie ze za kopniakami i ruchami, mimo tego ciaglego zmeczenia.

Czekamy z niecierpliwością na opowieść i fotki:tak::tak::tak:ależ masz udanego noworodka....tylko pozazdrościć takiego aniołka:tak::tak::tak:

Czarnuszka88 super opowieść, taka...... optymistyczna.

reklama
Do góry