reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dla mojej juz "1" przy male. Jeszcze dzis dokonczymy paczke bo mamy i przechodzimy na "2". Jedynki jej sie na nozkach odciskaja mocno. No ale Mloda jest pyza :)

reklama
Ja się tak wymieniłam z Fiołkową..i urodziła przede mną:)
Dziewczyny właśnie w panoramie mówili,że zima jeszcze nie odpuściła i nadal ma padać:(To nie w porządku bo jak tu z maleństwami spacerować na wiosnę?

Coś mi się zdaje, że nasze maluszki szybko połapały się jaka pogoda....i czekają na wiosnę:baffled:...no trzeba im teraz przetłumaczyć, że przez pierwszy tydzień lub dwa i tak posiedzą w domku, więc jak teraz wyskoczą to załapią się na to ocieplenie;-):tak::tak::tak:

Dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam sie bezobjawowo jak zwykle :-D

Dziewcyzny - wy macie na suwaczkach ustawiony temin wg OM czy USG? Jakbym miala wg USG t bylabym tez jzu przeterminowana o 3 dni...
No ale wolalam sie zabezpeiczyc i trzymac sie tego wg OM..
A mi M zaproponowal bieganie po schodach z siatami i plecakiem :-D Ech... a czas leci...:dry:

Ja mam według OM...bo wdł. pierwszego USG ciąża wychodziła mniej więcej tydzień młodsza:baffled:

dopiero od 20 i 21 ma byc ocieplenie gwałtowne...oby...
kurcze a było juz tak fajowo a tu dzisiaj znowu szaro buro...

Mnie ciągle na @ brzusio pobolewa wczoraj miałam małe skurczyki ale luuuuz :)
Nas w dwupaku coraz mniej...
Chce juz byc po wszystkim. Muszę powiedzieć, ze im blizej konca tym cykor mnie opuszcza:D

Ja też....i zaczynało boleć jak na @...ale dobrze, że mężowi nic nie mówiłam, bo by całą noc nie spał...a to przeszło:wściekła/y:

no to ładnie - dwie kolejne już "po" ...fiołkowa się chyba trochę namęczyła bo pojechała chyba po 16 a po 22 urodziła synka.

ja siedzę jak na szpilkach przed tą wizytą w szpitalu... boję się ze mnie z kwitkiem odeślą bo jestem dopiero 2dni po terminie...no ale jak nie ma mojego gina to co zrobić? zresztą jak wczoraj pisałam objawy miałam, więc będę się na nie powoływać. :-D

za jakąś godzinkę wyjdziemy... a teraz będę się stresować aż do wyjścia hehe:sorry2:

a propos samochodów... kolega wczoraj tak chciał mi pomóc w przyspieszeniu porodu, że jadąc z nim na zakupy BMW - na prostej drodze wciskał gaz do dechy :-D...zajebiste uczucie... ale bardziej mnie to podnieciło niż wywołało jakieś objawy porodu... :-D:-D:-D no ale jak tak kilka razy zrobił to z deka mi się niedobrze zrobiło hihihi

Trzymam kciuki:tak: niezły kolega....na wszelki wypadek unikaj jazdy z nim samochodem jak już się zacznie;-);-)

ja cykora miałam długo długo a teraz jak sie marcówki zoaczeły rozpakowywac to odeszło hehe...nie ma odwrotu:)))) juz mnie brzusio męczy trosze i chętnie bym juz sie rozpakowała. :)

moja sis jak urodziła mała to sie zdziwiła bo 400 gram mniej wazyla niz mowilo usg. USG przekłamuje troszke
ajentka myslalam, ze ty juz po ;p

Heh, ja też jeszcze kilka dni temu myślałam że będę już po.:tak: Weszłam na lutówki i tam to dopiero się zdziwiłam ile dziewczyn urodziło w 41 a nawet 42t:szok: No nic, trzeba cierpliwie czekać. Jak ubieraliśmy z M łóżeczko to tak mu się spodobało, że stwierdził że on już się nie może doczekać i mi małego wyciśnie:-D Heh, gdyby to tak szło.:cool2:

Bry,
ajentka ja myślałam, że się już rozpakowałaś, wczoraj cały dzień nie widziałam Cię na BB, a tu proszę jeszcze nas nie opuszczasz:tak:
ja miałam jakieś koszmarne sny całą noc, więc jestem śnięta, zreszta pogoda jest taka, że tylko spać:dry:
A mi dziś stuknął skończony 38 tydzień i dalej nic, pewnie urodzę wg terminu z usg w wielki czwartek brrrr:shocked2:

Jak ubieraliśmy z M łóżeczko to tak mu się spodobało, że stwierdził że on już się nie może doczekać i mi małego wyciśnie:-D Heh, gdyby to tak szło.:cool2:

Ale Ci zazdroszczę :tak:, też bym chętnie ubrała łóżeczko wszystko niby przygotowane -aby wynieść z naszego pokoju komodę i wnieść łóżeczko ;-)i go ubrać ale moj M stwierdził że zrobi wszystko jak bedę w szpitalu :tak: i nie chce słyszeć o innej opcji :blink:- fajna będzie niespodzianka bo wiem że dopracuje wszystko na medal ale juz nie moge sie doczekac.
Dobra ja wylaczam kompa bo jak tak dalej pojdzie to przesiedze caly dzien :-D:szok:.

reklama
Do góry