reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej Dziewczynki.Gratki dla rozpakowanych nowych mamuś...Kurcze jestem tak zajęta synkiem że nie mam czasu do was zaglądać,a tu takie tempo że szok...:) Mały śpi już 1,5 godziny razem z mężem więc pewnie niedługo wstanie...normalnie teraz to dla mnie może nic nie być,świata poza nim nie widzę:). Idę poczytać inne wątki...

ahoj...my po obiadku u mamy:-D
zrobiła mi do domu śledzie w śmietanie, kochana:-D

jestem w szoku, że czarnuszkę ruszyło:-D
trzymam tez kciuki za ciebie ccaroline, może to akurat tuż, tuż:tak:

tabasia usg mam kurczaczek w czwartek niestety:-p

effaa witaj na forum, buziaczki dla Maleństwa:-D

Kochane, a jak stosować Maltan na brodawki? Smarować brodawki i sutki, czy tylko brodawki.. Czy dawac na kompres i okładać? Czy później przed karmieniem wycierać? Czy myć? Czy jak..

Hejka! ja na chwilkę. nie mam czasu tu zagladac:( wogole mam spuchniete nogi i ledwo siedze. jutro ide na zdjecie szwow. denerwuje mnie te nowe bb.. nie umiem tu jakos pisac, hehe. Tomasz grzeczniutki, je i spi:) nawet w nocy daje nam pospac bo raz sie budzi o 3 rano a potem koło 7:)

Kochane, a jak stosować Maltan na brodawki? Smarować brodawki i sutki, czy tylko brodawki.. Czy dawac na kompres i okładać? Czy później przed karmieniem wycierać? Czy myć? Czy jak..
kochana ja uzywam tego:) wyciskam na wkładeczki warstewke i wkladam do cyckonosza;) to samo mi sie rozprowadza wtedy i na sutkach i brodawkach. super pomaga:) no i przed karmieniem wycieram rzecz jasna. choc w ulotce napisane, ze nie wywoluje skutkow ubocznych, nie jest szkodliwe dla dzieka itp, ale wytrzec trzeba;)

no prosze - ciezarne milcza, ale mamy sie rozpisaly - super ze zagladacie :-)

AniaSkrzat - ja czekam na Twoja opowiesc z porodu bo jestem ciekawa jak sie rodzi w takim tempie :-D

ciekawe co u czarnuszki i candy...

Wydaje mi się ze na brodawki i sutki, raczej na pewno, a umyć trzeba przed karmieniem.

Ja to już przestaję mieć parcie na parcie ;) Będzie co ma być a mały na pewno wie, kiedy ma wyjść.

reklama
Witajcie dziewczyny:)
Ja jestem coraz bardziej przerażona. Zdecydowanie nie jestem jeszcze gotowa rodzić:)
Mam nadzieję, że mój Franuś poczeka do terminu.
Jedna rzecz mnie cieszy. Dziewczyny, które juz urodziły wogóle nie narzekają:) Widocznie marcowe dzieciaczki są bardzo grzeczne i kochane:)
W sumie to ja głównie Was podczytuje, ale skoro tak mało nas tu zostało to chyba tez zacznę więcej pisać:)

Do góry