reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Wama, Adrianna to bardzo ładne imie:-D:-D co prawda ja jestem Adriana przez jedno "n" ale zawsze:-D

A wiesz ze mi sie Twoj nick jako imie podoba? i nawet sie nad nim zastanawialam... i jak zapytalam sasiadke jakby ona o imie powiedziala, to mowi ze "Adelajna", ale maz woli Adrianna, i mnie sie bardzo podoba, tylko ja juz sie przyzwyczailam do Poli.

A wiesz ze mi sie Twoj nick jako imie podoba? i nawet sie nad nim zastanawialam... i jak zapytalam sasiadke jakby ona o imie powiedziala, to mowi ze "Adelajna", ale maz woli Adrianna, i mnie sie bardzo podoba, tylko ja juz sie przyzwyczailam do Poli.

;-) Mój tato mówił na mnie Adelajda zawsze:tak: ale Pola mi sie tez bardzo podoba, zreszta juz kiedys kiedys pisalam tutaj na forum tobie wlasnie o imieniu Pola..tak czy inaczej macie śliczne typy moim zdaniem;-)

tabasia:) tak rodzilam na ujastku i wrazenia naprawde mam dobre... opieka super bo narzekac naprawde nie ma na co :) no i warunki tez dobre... sale przedporodowe sa 1osobowe z tv lozkiem fotelem szafeczka i pilkami... no i z wlasna lazienka z prysznicem.. no a poporodowe sa 2osobowe tez tv lazienka itp..:) jedyne na co moge narzekac to na piatkowa kolacje hehe:):)

a jesli chodzi o wrazenia z porodu... to nie chce wspominac... wymeczylam sie 20 godzin i naprawde mialam wszystkiego dosc...
na szczescie to juz za mna:) i chyba nie predko zdecyduje sie na kolejne dziecko...

Witam wszystkie Mamusie i przyszle Mamusie!!!
NARESZCIE W DOMU!!! Wrocilysmy w czwartek wieczorem, choc i tak nie chcieli nas wypuscic (zaden pier..... pediatra nie mial czasu przyjsc zbadac serduszka Malej), ale wypuscili!!! I jak do tej pory nie mialam czasu napisac.
Patrze na ta moja Dziecinke i nie moge uwierzyc, ze taki maly cudek nosilam w brzuszku!!! Niektore z nas juz to znaja, niektore, jak ja, dopiero poznaja!!!
Ogolem jestem zmeczona, cycki bola, choc coraz mniej, podwozie rowniez - z czego bardzo sie ciesze, bo przez tydzien nie moglam chodzic.
Jakos daje rade!!! Ale porodu - NIGDY WIECEJ!!!!
Buziaki!!!!

Witam mamusie ze swoimi maleństwami :)

candy mam nadzieję, że jesteś już po!!!!!!!!

Kochane nie wiem już sama czy coś się u mnie dzieję, czy nie, rodziłam już raz, ale nie mam pojęcia, cały dzień mam skurcze, tylko odstępy czasowe są różne, czasami są co 8 min, czasami co 15, a czasami jeszcze większe, ból jest ale do wytrzymania, mam nadzieję, że powoli się uregulują i poznam, że to te właściwe!!

Miłego wieczorka życzę :)

a wydawałoby się że kobietom rodzącym po raz drugi łatwiej.
Tabasia ja też bardzo chciałam rodzic naturalnie i to cc wcale mi nie pasuje, ale co zrobić skoro malszek sie nie obrócił cóż z drugą ciążą trza będzie poczekać conajmniej dwa lata mam nadzieje ze wtedy tez uda sie za pierwszym razem, dziewczyny piszcie bo nudno

Hej wszystkim,
Ccaroline, to może się już rozkręca akcja.
Candy coś cicho siedzi, mam nadzieje, że urodziła i cieszy się maleństwem.
Effa witaj!
My idziemy na spacer na godzinkę, do potem.

Ja również myślałam, że z drugą ciążą będę wiedziała czy mam już jechać czy nie :-D Do szpitala 50 km, także nie chce bez potrzeby km robić, czekam, a może to zapowiedz na jutrzejszy dzień, Dzień Kobiet :)

Kochane Czarnuszka zaczęła rodzić!!! Sms wklejam na odpowiedni wątek.

reklama
no prosze...

candy pewnie urodzila (no raczej sily nie ma zeby nie...) i czarnuszka tez pewnie dzis urodzi :-)

A ja stalam w kosciele (nie bylo miejsc siedzacych) i myslalam ze cos mnie ruszy, ale oprocz bolu jajnika (boli mnie jzu od 3 dni - raz mocniej, raz slabiej) to nic sie nie dzieje :-D ale to raczej nie jest zwiastun porodu...

A moze ja zostane na sam koniec???? :-D

Do góry