reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no ja znalazłam chwilkę ..

adelina nie wiem mój tak nie napiera , ale skurczy nie masz???

kingusia ja bym tak chciała urodzić przed 21 , bo od 21 marca to już będzie znak zodiaku Baran a Baranki to straszne łobuziaki !:szok:

Hehe... no to widzisz ;) ja to się nie dokulam na szczęście do 21 :p
jakoś możliwe 15 marca mi już wywołają w razie W :p
więc będą rybki ...
ale jest uparta jak baranica hahahah...

reklama
:baffled:jej dziewczyny zaraz oszaleje..mała zaczela mi tak główka napierac na dole ze z bolu nie boge sie prawie ruszac:// nie wiem czy mam lezec czy chodzic ale to booooli strasznie..wam tez tak maluchy napieraja z cccaaaalych sil?:baffled::baffled: bo mnie to normalnie boli:nerd:
Też tak mam czasami, ale zwykle nie trwa to długo na szczęście. Raz trwało dłużej i normalnie byłam cała spięta, bo tylko czekałam aż zacznie znowu boleć. Mnie się to zdarza od dawna, więc nie wiem czy to prawda z tym kanałem :baffled:. I też nie miałam tego w pierwszej ciąży :no:.

Witajcie:-)

Pogoda się coś pogorszyła, wczoraj trochę sypał śnieg, dziś też coś prószy od czasu do czasu... A już tak ładnie było...

:baffled:jej dziewczyny zaraz oszaleje..mała zaczela mi tak główka napierac na dole ze z bolu nie boge sie prawie ruszac:// nie wiem czy mam lezec czy chodzic ale to booooli strasznie..wam tez tak maluchy napieraja z cccaaaalych sil?:baffled::baffled: bo mnie to normalnie boli:nerd:
Ja mam czasem wrażenie, że Kubek zapiera się nogami, a rączkami i głową wyczynia takie harce, że też mam łzy w oczach...

kingusia ja bym tak chciała urodzić przed 21 , bo od 21 marca to już będzie znak zodiaku Baran a Baranki to straszne łobuziaki !:szok:
Ja jestem Baranem z 27 marca i nie znajdziesz spokojniejszego człowieka:-D To wcale nieprawda, że łobuziaki. Jako dziecko też byłam bardzo grzeczna:tak:

A ja dziś chyba niestety nie pójdę na szkołę rodzenia. A mieliśmy się w końcu uczyć czegoś naprawdę pożytecznego - kąpieli noworodka.
A to dlatego, że mój tata sam naprawia tą rurę w łazience, rozgrzebał to i dostał wezwanie do potrąconego psa:-((jest weterynarzem) i nie wiadomo, kiedy wróci. Więc jak M wróci z pracy, to nie będzie miał się gdzie wykąpać, a ja już sama na nogach nie dojdę taki kawał...

Barany - Typ impulsywny, ze skłonnościami do dominacji. Bywa agresywny, niecierpliwy, nieopanowany i kłótliwy, dlatego kontakt z nim wymaga taktu i wyrozumiałości. Idzie z postępem, lubi zmiany. Urodzony do walki, bojowy - znakiem tym rządzi planeta Mars.Od momentu kiedy staje na nogi, nieustannie biega. To osoba od najmłodszych lat niezależna i niesłuchająca rodziców.

mcgosia chcemy rybki !!!!!

fiołkowa może ty taka grzeczna ;P bo dziewczynka :)))) ale jak baran chłop to oj nie wiem

adelina ja tak mam od jakiegoś tygodnia u mnie to przybiera na sile jak mały zaczyna się ruszać bardziej intensywnie, czuje takie ukłucia w podbrzuszu okolice cewki moczowej, tak jakby ktoś z nienacka mnie ukłuł igłą i tak czasami trwa to pół godziny. Skurczy brak, tylko czasem twardnieje mi brzuch. Najchętniej cały czas trzymałaby się na krocze, żeby nie czuć tych ukłuć :-(

reklama
Barany - Typ impulsywny, ze skłonnościami do dominacji. Bywa agresywny, niecierpliwy, nieopanowany i kłótliwy, dlatego kontakt z nim wymaga taktu i wyrozumiałości. Idzie z postępem, lubi zmiany. Urodzony do walki, bojowy - znakiem tym rządzi planeta Mars.Od momentu kiedy staje na nogi, nieustannie biega. To osoba od najmłodszych lat niezależna i niesłuchająca rodziców.

fiołkowa może ty taka grzeczna ;P bo dziewczynka :)))) ale jak baran chłop to oj nie wiem
Tak czy siak - ja tam nie wierzę w horoskopy itp. Kubek ma się teoretycznie urodzić 28 marca, więc też będzie baran:-D

Do góry