reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
raz mialam akcje ze mi cos pocieklo, tylko to byl 29 tydzien jakos... dzwonilam zaraz do mojej gin kazala przyjechac, okazalo sie ze to jednak nie to, tez bylam pewna ze to nie mocz

to co to bylo?

podobno jak wody wyplywaja to leci wtedy jak sie lezy a jak sie stoi to dziecka zamyka ujscie i nie,
ale to juz pytac tych ktore cos takiego przezyly

raz mialam akcje ze mi cos pocieklo, tylko to byl 29 tydzien jakos... dzwonilam zaraz do mojej gin kazala przyjechac, okazalo sie ze to jednak nie to, tez bylam pewna ze to nie mocz

to co to bylo?

podobno jak wody wyplywaja to leci wtedy jak sie lezy a jak sie stoi to dziecka zamyka ujscie i nie,
ale to juz pytac tych ktore cos takiego przezyly

moze to co Ci wtedy pocieklo to byla wydzielina bardziej wodnista..
sama sie nad tym zastanawiam czy to wydzielina czy to wody ...

do szpitala moglabym jechac. tylko mam 40 km do niego. wiec pojade jakby sie cos rozkrecało. poki co czekamy..

przy odejsciu wod moze sie nic nie rozkrecic narazie, a do 24 godzin od ich odejscia trzeba urodzic dla zdrowia dziecka. wiec moze mimo wszystko lepiej pojechac? zalecaja by pojechac do szpitala do 3 godzin od odejscia wod.

btw jakies takie testy sa do sprawdzenia czy to wody polodowe czy nie, ale nie wiem na jakiej zasadzie sie to uzywa. do kupienia chyba w aptekach.

moniSkaBe... ja na twoim miejscu zjadlabym cos, ubrala sie, brala faceta torbe i siooo do szpitala tym bardziej ze masz daleko... a jak sie rozkreci w domu to mozesz nie zdarzyc dojechac...

reklama
o rany.... ja tam zmian nie lubie w ogole... Bedzie m iciezko...

MoniSkaBe - ja pewnie jeszcze troche bym poczekala, no ale ja mam do szpitala 2 minuty autem... Moze faktycznie bierz torbe i smigaj :-)
No i daj znac czy pelnia na Ciebei wplynela czy tez nie :p

MILEGO DNIA!!!!!!! :-)

Do góry