reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej brzuszki :)

Ojj, u mnie noc baaardzo ciężka.. Jak obudziłam się po trzeciej w nocy tak nie mogłam spać do 5tej.. W końcu zasnęłam jakoś z trudem.. Ale od tamtej ory mnie brzuch boli.. i to bardzoo :( Kochane, dziś ostatni luty ;D i tak się zastanawiam czy będę marcówką czy załapie się jeszcze na ten luty hah ;D Od nocy mi to po głowie chodzi no he he. Nowy wygląd forum mi się podoba ;) Przyzwyczaimy się prędko ;) Miłego dnia kobitki! ;**

reklama
Hej u mnie nocka spokojna, na razie cisza, więc może poczekamy do marca :-p

Co do nowego BB, dziwne, ale tak jak piszecie, pewnie kwestia przyzwyczajenia :-p

U nas pogoda śliczna!!! Także chyba zaraz wybierzemy się na spacerek :)

Miłej i spokojnej niedzieli!!!!!

witam,
oo fajne zmiany....

a u mnie nocka -BOLESNA- skurcze co 18min ale tak bolesne, że się budziłam :sorry: jakoś nad ranem przeszły... a w nocy miałam schizy, że urodzę w lutym :no: nie nie nie ufff chyba jednak nie... od jutra może się dziać co chce ale jeszcze nie dziś :laugh2:

Siema:sorry:

nie lubie zmian grrrrrrr :angry: i zaś trzeba wciskac zaawansowana edycje żeby emoty były :crazy:

no nic...kilka dni i się przyzwyczaję (mam nadzieję).
U mnie też spokój....mam nadzieję że urodzę przed terminem...bo kurde inaczej nie załatwię tego zwolnienia :angry:

Wita:)
No trochę dziwne to bb, zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce
madzia84 trzymam kciuki za Bartusia:) Z tego co pamietam to madzia rodziła w Kościerzynie
U mnie oprócz drobnych bólów nic nie zapowiada, więc mam nadzieję że pełnia mnie ominie i urodzę w marcu:)

hej dziewczyny.
a ja siedze na wielkiej spinie i sie zastanawiam.
jak sie obudzilam, podnioslam z lozka, to sobie usiadlam, zeby troszke oprzytomniec. Wstaje, patrze na miejsce gdzie siedzialam, a tam spora plama :szok:
ide do lazienki, cala wkladka mokra, majtki...
teraz siedze i boje sie ruszyc, zeby mi cos nie chlusnelo..
czuje takie zażynanie w brzuchu, ale mam wrazenie, ze to od zoladka.. hmmm..
:eek:

czesc

moniska do szpitala marsz, wody ci odchodza :tak:

ja mialam skurcze rano i to naprawde bolesne, myslalam ze juz rodze;-) ale przeszly

jednakze obawiam sie ze to juz naprawde niedlugo, tylko mi zadne czopy ani nic...:eek:

tylko ze u mnie to juz rozpoczety 40 tydzien!! wiec wszystko sie moze zdarzyc....

moniskabe może to wody, a dużo tego było; czytałam gdzieś że jeśli to wody to wkładka nie wyschnie, a jeśli to mocz to wkłądka po pół godziny wyschnie, tylko trzeba ją oczywiście wyjąć:) Ale nie wiem czyy to prawda, a duzo tego było?

moniskaBe może to wody odeszły ???? o_O

hehe u mnie cisza nadal, twardnieje brzuch, ale skurczy nie czuję i wody nie odchodzą :))
chyba poczekam do poniedziałku, a w pon . do lekarza i mnie skieruje już do szpitala raczej :p

reklama
moniskabe może to wody, a dużo tego było; czytałam gdzieś że jeśli to wody to wkładka nie wyschnie, a jeśli to mocz to wkłądka po pół godziny wyschnie, tylko trzeba ją oczywiście wyjąć:) Ale nie wiem czyy to prawda, a duzo tego było?

no sporo.. a mocz to na pewno nie byl :eek:
kurcze sama juz nie wiem.
teraz nie czuje, zeby mi cos lecialo..

łóżko jeszcze mokre..

Do góry