reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam i ja :sorry:
jakos przespałam tą noc...ciężko było...ból podbrzusza ech.... i Mikołaj coś aktywny...już nie wiem jaką pozycję przybierać...bo jak leżę na jednym lub drugim boku to on strasznie się wierci. no ale jeszcze 2tyg - WYTRZYMAM! :laugh2:

reklama
witam dziewczyny brałyscie moze antybiotyk na bakterie w pochwie? mi niestety cos ta znalezli niby mały wzrost ale gin zapisał antybiotyk i mała po porodzie tez chyba dostanie, nie wiem tylkko po co skoro mam rodzic przez cc? Mag jak maluszek odwrocił sie

witam dziewczyny brałyscie moze antybiotyk na bakterie w pochwie? mi niestety cos ta znalezli niby mały wzrost ale gin zapisał antybiotyk i mała po porodzie tez chyba dostanie, nie wiem tylkko po co skoro mam rodzic przez cc? Mag jak maluszek odwrocił sie

ja nie pomogę...nie mam żadnych groźnych bakterii....:sorry:

Ja brałam tylko antybiotyk na bakterie w moczu. Jakiś miesiąc temu. Chyba lepiej wyleczyć wszystko przed porodem.
A jeśli chodzi o spanie to też już mnie wszystkie dwa boki bolą. I mały lubi mi wkładać nóżkę pod żeberko. Chyba sobie ją tam grzeje. Tylko nie zawsze jest w tym delikatny;-)

Witam dziewczyny, w tym..powiedzmy ze łądnie zapowiadającym się dniu:)
Moja noc znow nie nalezala to najbardziej przespanych ale przynajmniej nie mialam takich skurczy jak wczoaj..:confused2: za to kregoslup dał o sobie znac...
i straznie mi nie dobrze było...:-(
Dzis na 10 mam wizyte i KTG beda robić to zobaczymy co tam sie dzieje..
w razie czego dam znać.. bo coś nie wydaje mi się żebym juz miala "konczyc" :-D ale to różnie bywa...

wiolonczela42 miraz w jakims badaniu wyszly bakterie ale to dostalam takie globulki dowcipne po kilku dniach był spokoj...:)

Hello dziewczynki :)

Nocka dzis wreszcie znośna, super sie spało, wogole juz tak ciepło było ze mozna było uchylic okienko i od razu lepiej sie spało :tak::-)

Młoda mamuska gratulacje!!! Moj M tez wymarzyl sobie córeczke, przeszczesliwy jest ze sie udało :) no i ja tez :)

Co do wczorajszej "kłótni" na forum, to ja niestety musze przyznac racje ewci i króliczątku, mam te same wrażenia....

Pisałyscie o kosmetykach, z tuszy to ja uwielbiam te z\ Maybeline, nie sa strasznie drogie a dla mnie bardzo dobre:tak: A jesli chodzi o perfumy to moj ukochany zapach to Donna Karan Be Delicious :-)

Aneczka2405 polecam orbitrek !:tak: My mamy, i jak sie w zeszlym roku odchudzalam, to naprawde mi pomógł. kupilam sobie L-karnityne i pol godziny przed wysilkiem zazywalam, potem pol godzinki na orbitreku no i efekty byly szybko widoczne. Cwiczylam codziennie po 30 min. ( wychodzilo 10 km ).
Niestety po ciazy juz nie bede z niego korzystac bo zostal u tesciowej(tam mieszkalimy) a u nas w mieszkanku nie ma miejsca n iestety..

Dzisiaj czeka mnie sprzatanko, i male zakupki, a jutro jedziemy jeszcze dokupic pare rzeczy natalkowych :)) uwielbiam te zakupy hihi

Ide povxytac inne watki
Miłego dnia dziewczynki :***

cześć brzuszki :)

chciałam wam w ogóle podziękować za wsparcie i słowa pocieszenia w sprawie wagi mojego maluszka itp. dzięki wam się lepiej czuję i aż tak się nie martwię.

cały was poczytuję ale czasami nie mam sił pisać :-)

reklama
eh tak patrzę i chyba zaczynam 37tc ja pikole ale to minęło :)
Witam się i ja.
Mi ciąża zleciała jak z bicza strzelił. A jak poszłam na L4 to myślałam że się zanudzę:laugh2:A tu czas tak przyśpieszył.
Jej noc straszna bo co chwila się budziłam. Jak wstałam do toalety o 2:30 to zasnęłam o 5. no nic może w dzień trchę odeśpię.:tak:

Do góry