reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 38 tydzien!!!!!!!!!! a pod Twoim suwczkiem jest napisane ze koniec 36 tygodnia jest juz ciaza donoszona...
Haha i jest tam tez napisane coś o torbie do szpitala :-D A ja jak nie byłam spakowana tak dalej nie jestem :eek:
Może dzisiaj przyjdzie zamówiona paczka to sie za to zabiore...
Ach no i wczoraj prasowałam te ubranka w koncu :wściekła/y: Posprawdzalam, poczytalam i wszcedzie pisza i radza zeby na poczatku jednak prasowac. To wziełam to ustrojstwo zwane zelazkiem i poprasowałam. Dzisiaj jeszcze troche pieluch do wyprasowania zostało. Moze mi reke nie uschnie :-D ale nerwa juz mam.

reklama
Koza, a robiłaś może wymaz z pochwy na paciorkowca GBS, bo cholera nie mogę znależć żadnego laboratorium gdzie we Wrocławiu mi pobiorą i zrobią ten posiew.

a co gorąca woda wywoluje poród?

bo jak ide pod prysznic to potem az ze mnie paruje. Uwielbiam gorącą kąpiel...tylko niestety nie mam wanny.:crazy:
gorąca kąpiel przyspiesza akcje porodową ale to raczej przy końcówce ciąży...:-)
ale jak już dzis pisałąm nie jest mi to w głowie bo im bliżej porodu tym bardziej chcę donosic do 40tygodnia ....mój J wczoraj zdał sobie sprawę że to już niedługo...29dni mi pozostało :-D:-D:-D

Haha i jest tam tez napisane coś o torbie do szpitala :-D A ja jak nie byłam spakowana tak dalej nie jestem :eek:
Ach no i wczoraj prasowałam te ubranka w koncu :wściekła/y: Posprawdzalam, poczytalam i wszcedzie pisza i radza zeby na poczatku jednak prasowac. To wziełam to ustrojstwo zwane zelazkiem i poprasowałam. Dzisiaj jeszcze troche pieluch do wyprasowania zostało. Moze mi reke nie uschnie :-D ale nerwa juz mam.

koza ja taka sama do żelazka jak i Ty...ale jak zaczęłąm prasować te maleńkie ciuszki to nawet szybko i łatwo mi poszło a prasowałam z wszystkich stron każdy ciuszek....gorzej z pieluchami...no myślałam że k**wicy dostanę - tego nigdy nie polubię...nawet jakby mi kase za to dawali :sorry:

koza ja taka sama do żelazka jak i Ty...ale jak zaczęłąm prasować te maleńkie ciuszki to nawet szybko i łatwo mi poszło a prasowałam z wszystkich stron każdy ciuszek....gorzej z pieluchami...no myślałam że k**wicy dostanę - tego nigdy nie polubię...nawet jakby mi kase za to dawali :sorry:

kurcze.. a mi wlasnie najwieksza radosc sprawilo prasowanie pieluch :-D:-D:laugh2:

wrocilam z przychodni i jeszcze oczywiscie dostalam opierdziel, ze nie sprawdzilam danych.:crazy:
do odbioru mam w piatek, bo oczywiscie lekarz moj przyjmuje w czwartek, a polozna nie ma pieczatki lekarza.. czyli co ? wszystko sie przesuwa o tydzien, czyli pewnie kase za to zwolnienie dostane SE gdzies za 2 miesiace.. o :-D:confused2::confused2::confused2:

- o Ludzie!!! hehe no torba juz powinna stac i czekac :)) podziwiam ja bym juz trzęsła porami jakbym torbe nie mala spakowana hehe :D

mcgosia - kochana ja nie moge z Was :) pewnie tak bedzie jak sobie zazyczysz :D tez bym chciala zeby mi zostalo np 30 dni a tu jeszcze 45 :baffled:

Ja wczoraj spakowałam torbę do szpitala, ale powiem Wam, że dziwnie się przy tym czułam...
Brakuje tam jeszcze tylko żelu pod prysznic i pasty do zębów;-)

hej
a ja poprasowalam wlasnie i jestem wykonczona, a tu jeszcze poodkurzac musze i potem po wyniki do poradni, i tak mysle ze skocze zobaczyc kombinezonik bo mam ochote jeszcze to zakupic, jakby pawelek teraz wychodzil to sie przyda a jak bedzie pozniej to bede miala prezent dla sister, jej i tak sie przyda teraz przy dwojeczce :-)
zastanawiam sie tylko moze wy cos wiecie bo jej lekarka mowila ze przy blizniakach to trzeba robic te prenatalne badania, tylko wlasnie ona dokladnie nie zapamietala o co cho, taka byla skolowana wiadomoscia, heh nawet zaplacic za wizyte zapomniala:-):-):-) w kazdym razie chca jej cos pobierac, czy to o ta amniopunkcje chodzi? niby przy bliznikach to koniecznosc:szok:

ja szczepiona na zoltaczke tez bylam i tych badan juz nie robie ale wlasnie nic nie wiem o tym wymazie w piatek sie mojej gin zapytam bo ja tez juz prawie na koncowce:tak:

dobra ide ogarnaic dalej;-)

reklama
Do góry