moniSkaBe
Fanka BB :)
Mloda jak przyjmowali Cie do szpitala to chcieli legitymacje ubezpieczeniowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheheh to rodzaj usgkurde ale tempa jestem hehe myslalam ze to jakas dolegliwosc...
miałam dzisiaj katar- miałam dzisiaj stan płodu
tak i nawet przy wypisie chcą, ale mogą być też wydruki RMUA z ostatnich 3 miesiecy, a mieli niby te ksiazeczki wycofacMloda jak przyjmowali Cie do szpitala to chcieli legitymacje ubezpieczeniowa?
aha.. czyli musze to ogarnac.
bo nie mam ani stempelka w ksiazeczce ani druków..
Ale z tego co wiem, to stempelek jest wazny tylko miesiac, wiec jak trafisz do szpitala, to wtedy facet moze leciec ja podbic Wazne zebys miala ja przy wypisie;-)aha.. czyli musze to ogarnac.
bo nie mam ani stempelka w ksiazeczce ani druków..
Chyba ze juz nie bedzie waznaAle z tego co wiem, to stempelek jest wazny tylko miesiac, wiec jak trafisz do szpitala, to wtedy facet moze leciec ja podbic Wazne zebys miala ja przy wypisie;-)
Ale z tego co wiem, to stempelek jest wazny tylko miesiac, wiec jak trafisz do szpitala, to wtedy facet moze leciec ja podbic Wazne zebys miala ja przy wypisie;-)