reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Igi daj znac po wizycie!!!
Ja usg w szpitalu mam w poniedzialek, a we wtorek konsultacje z lekarzem tez w szpitalu. No i zobaczymy... A stresuje sie jak cholera :baffled:

Marela jejku jak sie przestraszylam tego robaka :szok: Ale to takie okreslenie... Pierwsze slysze w ogole!
Ty sie nie zamartwiaj na zapas! Moj Maly po genetycznym mial gorna granice przeziernosci karkowej, pozniej poszlam jeszcze na jedno usg i wyszlo ok.
A myslalam o tym i czytalam ciagle! A to nic dobrego!!!

U mnie noc straszna :-:)-:)-(
Jak normalnie dobrze znosze ciaze, tak nocki coraz gorsze. Do 3 z boku na bok i kibelek. Pozniej usnelam. No i ten mega bol bioder :-:)-:)-(
I jakos dziwnie mnie brzuchol pobolewal, tak miejscami, na dole, na gorze, z boku... Tak mnie cos ciagnelo... Nie wiem co to :baffled:
Dobra, ide zjesc jakies sniadanie.

Ale z tego co wiem, to stempelek jest wazny tylko miesiac, wiec jak trafisz do szpitala, to wtedy facet moze leciec ja podbic :) Wazne zebys miala ja przy wypisie;-)

no niestety.. w mojej firmie moze nie byc tak prosto. Tam nikt nic nie wie.
Musze poprosic mame zeby sie tam przejechala i jakby co rabanu narobila, bo ja nerw nie mam do tego :tak:

reklama
Witam:)
Mnie od wczoraj boli brzuszek, jakoś tak kłuje, ale biorę no spe, leżę i trochę pomaga
A ja nie mam legitymacji ubezpieczeniowej i już sobie nie wyrobię bo nie wyrabiają

Do góry