reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam się niedzielnie My juz po Kościółku
M robi obiadek A wczoraj zrobiliśmy pycha ciasto "Tulipan"
M robi obiadek A wczoraj zrobiliśmy pycha ciasto "Tulipan"
Szybko ten czas leciAga Ty juz 36 tydzien
a ja rowno 34
Kochana Ty kiedyś tu pisałaś na forum, że bloga piszesz?:-) Bo nie pamiętam.. Mogłabyś mi linka dac?;-):-)Hello!! :-) Ale nudy w tym szpitalu! Leżę już tu najdłużej ze wszystkich!!
Liście kapusty podobno najlepsze Nam tez tak połozna tłumaczyłaPotwierdzam z tymi liściami kapusty, mnie uczyli tak: żeby potłuc liść kapusty, jak puści lekko sok to wstawić liść do lodówki,a potem w cyckonosz i taki okład sobie robić.
Ten sok ma właściwośći zciągające.śmiesznie to wygląda ale naprawdę pomaga
Kochana ja tez już mam spakowaną Wczoraj z M pakowaliśmy:-) I tez brakuje mi ręcznika dla małego i klapek pod prysznic dla mnie:-)ja torbe dzidziusiową mam spakowaną oprócz ręcznika, i swoją też prawie, brakuje jeszcze z jednej piżamy właśnie i stanika,a tak to wsio
Witaj!!:-)Witajcie
Moglabym do was dolaczyc???
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Rybko juz tak mało zostało!!!!! bedzie dobrze!! Pomyśl o tych które dopiero zaczynaja lezec i maja to wszystko przed soba...a Tobie zostały 2 tygodnie!
Myszencjo ja dopiero wizytke mam 10 lutego wiec za 1,5 tygodnia ale ja już widze duuużą poprawe. Wczoraj sie przeforsowałam. Brzusio mi ciągnie w dół i to tak boli no i twardnieje ale to juz normalke heh. Fenek ostatnio tez jakoś przestaje działać...chociaz takich skurczy nie mam tylko twardnienia. A do jakiego chodzisz? Pewnie do Tyczyńskiego;-) wszystkie moje znajome do niego chodza hehehehe
Gagoda witamy w naszym gronie
Myszencjo ja dopiero wizytke mam 10 lutego wiec za 1,5 tygodnia ale ja już widze duuużą poprawe. Wczoraj sie przeforsowałam. Brzusio mi ciągnie w dół i to tak boli no i twardnieje ale to juz normalke heh. Fenek ostatnio tez jakoś przestaje działać...chociaz takich skurczy nie mam tylko twardnienia. A do jakiego chodzisz? Pewnie do Tyczyńskiego;-) wszystkie moje znajome do niego chodza hehehehe
Juz pisze...jestem Jagoda z krakowa..mam 24 lata i bede poraz peirwszy mama termin porodu mam na 25.03.2010...bede miec corke...jak nic sie nie zmieni bedzie ona miala na imie Berenika...(Bercia)
śliczne imię zawsze mi się podobało chciałam tak sobie na bierzmowanie dać a moja kuzynka weronika ale ona przed bierzmowaniem zmarła i wzięłam weronika, ale weronika i berenika to siostry były
zazdroszczę mieszkania w Krakowie to moje marzenie
Rybko juz tak mało zostało!!!!! bedzie dobrze!! Pomyśl o tych które dopiero zaczynaja lezec i maja to wszystko przed soba...a Tobie zostały 2 tygodnie!
wiem patinka ale już mi jest ble
może jak wreszcie wstanę to jakoś mi lżej się zrobi
byle do 9lutego skończymy 36 tygodni a od 16 zaczynam szaleć bo będziemy donoszeni
Agniesiak85
lecę na obiadek M dziś szykował Mniami..
Do usłyszenia
Aaa! u nas jakoś ciepło dzis na dworzu i śnieżek nie pada, aż miło było wyjśc na słoneczko jak szliśmy do Kościolka
Do usłyszenia
Aaa! u nas jakoś ciepło dzis na dworzu i śnieżek nie pada, aż miło było wyjśc na słoneczko jak szliśmy do Kościolka
Ja w obu ciazach mialam/mam zazwyczaj 90/60 lub 80/50. Ciagle moglabym spac
ja mam takie zawsze a po lekach w ciąży do 70/30 mi spadało
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No napiszę coś tam czasami, ale ostatnio nie mam wenyKochana Ty kiedyś tu pisałaś na forum, że bloga piszesz?:-) Bo nie pamiętam.. Mogłabyś mi linka dac?;-):-)
Moje obawy.. moje przeżycia.. moje szczęście - Onet.pl Blog
reklama
Gagoda
śliczne imię zawsze mi się podobało chciałam tak sobie na bierzmowanie dać a moja kuzynka weronika ale ona przed bierzmowaniem zmarła i wzięłam weronika, ale weronika i berenika to siostry były
zazdroszczę mieszkania w Krakowie to moje marzenie
a bardzo dziekuje....jeszcze mamy na oku Dorotke...ale to sie zobaczy jak to bedzie