reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej mamuśki

my nadal 2w1 ale ja już mam dość

nie ktoś mnie już potnie i tyle jest mi ciężko i źle:-(

ale damy rade wyjścia nie ma :tak::tak::tak:
mały od piątku daje tak czadu że czasami tak mi się brzuch napina po jego ruszaniu że hej
pojawiają sie też skurczyki ciekawe co będzie po odstawieniu fenka no-spy i magnezu:confused:
muszę was trochę podczytać bo przez parę dni nie zaglądałam

miłej niedzielki

reklama
Igi nie strasz mnie z tym lozyskiem i cesarka :-( Ja chce sn!!!!!!!
Ale wiedze, ze u Ciebie decyzja juz podjeta.
Zobaczymy co mi teraz powiedza, niby mam troche dalej niz Twoje, ale pieron ich wie w tych irlandzkich szpitalach :baffled: Chociaz 1,2cm to nadal blisko...
Przodujace lozysko jest dosc niebezpieczne, moga wystepowac m.in. krwawienia. Trzeba sie wiecej oszczedzac (co z moim ADHD jest po prostu niemozliwe), nie dzwigac, odpoczywac i takie tam...
Polski gin nic nie mowi o cesarce, a w szpitalu ciagle panikuja o to moje lozysko :dry: Do tej pory prawie nic mi nie bylo. W pazdzierniku znalazlam tylko kropeczke krwi na bieliznie i ponoc wtedy zaczelo sie delikatnie odklejac, ale po kilku dniach wszystko wrocilo do normy. Teraz plamilam, ale po cytologii, a w szpitalu (nie badajac mnie) powiedzieli, ze to od lozyska :baffled:
Zobaczymy za tydzien co mi powiedza...

Witam niedzielnie!
Dziewczyny jaka noc :wściekła/y: Chyba za bardzo sie chwalilam tym swoim spaniem, bo dzis w nocy myslalam, ze nie wyrobie do rana :shocked2:
Jak sie kladlam o 23 w ciagu 2 minut tak zaczela mnie glowa naparzac, ale tylko z prawej strony, ze cala noc czulam ten pulsujacy bol! Do tego doszedl niewiarygodnie mocny bol bioder plus rwa kulszowa promieniujaca do stopy :no: Spalam na prawym boku, a czasem nawet na plecach, bo nie moglam zniesc tego bolu :-( Do kibelka nie moglam dokustykac :no: M mnie pomasowal, ale nie pomoglo, mowil, zebym wziela procha, ale ja oczywiscie, ze nie i tak sie meczylam...
Nie wiem, moze za duzo wczoraj zrobilam i dlatego tak mnie rabalo :baffled:
Dobra, zmykam pod prysznic i do sklepu.
Chyba fante dzis upieke, bo pozniej mamy gosci :-D
Milego dzionka i jak najmniej dolegliwosci zycze ;-)

Rybka więcej leż. Ja miałam dosyć totalnie wszystkiego ale odkąd leżę plackiem poprawiłomi się samopoczucie i nie zuję wielu dolegliwości które mocno wcześniej mi dokuczały. Odpoczywaj.

Wlasnie wyczytalam, ze ogolnie pozwalaja rodzic sn jak lozysko jest w odleglosci ponad 2-3cm od ujscia. Chyba poprosze dzis ginke, zeby mi zrobila usg i zobaczyla co sie tam dzieje...

Rybka więcej leż. Ja miałam dosyć totalnie wszystkiego ale odkąd leżę plackiem poprawiłomi się samopoczucie i nie zuję wielu dolegliwości które mocno wcześniej mi dokuczały. Odpoczywaj.

ja leżę od czerwca plackiem w domu lub w szpitalu nie robię nic był taki czas że nawet na podsuwacz musiałam się załatwiać wiem co to leżenie:tak:i mam dość:baffled:

Ojej to rzeczywiście :no: Ja leże od 2 tygodni więc dlatego tak mi to służy. Byłam aktywna a tu masz 1,5 cm rozwarcia i leżenie plackiem. Ciekawe czy tak do samego 40 tyg będę musiała leżeć?? W środę mam wizytę. Dopiero jak jestem zmuszona do leżenia to doceniam to forum.

reklama
Kochane jak ja Wam wspolczuje tego lezenia!!!
Ja mam sie oszczedzac i juz mi z tym zle, a co dopiero jakbym musiala lezec...
Ty Rybka chyba pobilas rekord! Ale pocieszajace jest to, ze juz koncowka :tak:
Czego sie nie zrobi dla Maluszka :blink:

Do góry