no zależy w którą strone, teraz mieszkam na służewcu, więc nie daleko mam do piasecznateż mysłałam o tym szpitalu...ale jednak zdecydowałam sie na inflacką...
uu piaseczno to kawał drogi...
a Ty gdzie mieszkasz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no zależy w którą strone, teraz mieszkam na służewcu, więc nie daleko mam do piasecznateż mysłałam o tym szpitalu...ale jednak zdecydowałam sie na inflacką...
uu piaseczno to kawał drogi...
no u mnie sytuacja taka, że wypisała mi zwolnienie od 2 stycznia(prawidłowo) ale z dniem 6- a może tylko 3 dni wstecz- i musze to teraz skorygować, więc pewnie wypłate dostanę podwójną w lutymja tez sie zastanawiam czy moje ostatnie zwolnienie przejdzie..
najpierw wypisujac polozna pomylila sie w dacie, bo napisala ze 2008 rok. no to zmienila i podsteplowala.
po weekendzie w poniedzialek mialam to zwolnienie wyslac do ksiegowej poczta.. ale robiac sobie ksero, spojrzalam ze wpisala mi zle nazwisko.. zamiast Szymańska dostala Szmańska..
no to ide do poloznej.. no i poprawila mi dlugopisem nazwisko tylko na ten mojej karteczce.. bez zadnej pieczatki.. bo pieczatka juz byla.. a w tym dniu przyjmowal inny lekarz i ekstra
a ciekawe czy to co pojdzie do zusu od lekarza tez poprawi.
no i czekam tylko na list z zusu ze bede musiala jechac i wyjasnic.. porazkaaaaaaaaaa...
ja tez sie zastanawiam czy moje ostatnie zwolnienie przejdzie..
najpierw wypisujac polozna pomylila sie w dacie, bo napisala ze 2008 rok. no to zmienila i podsteplowala.
po weekendzie w poniedzialek mialam to zwolnienie wyslac do ksiegowej poczta.. ale robiac sobie ksero, spojrzalam ze wpisala mi zle nazwisko.. zamiast Szymańska dostala Szmańska..
no to ide do poloznej.. no i poprawila mi dlugopisem nazwisko tylko na ten mojej karteczce.. bez zadnej pieczatki.. bo pieczatka juz byla.. a w tym dniu przyjmowal inny lekarz i ekstra
a ciekawe czy to co pojdzie do zusu od lekarza tez poprawi.
no i czekam tylko na list z zusu ze bede musiala jechac i wyjasnic.. porazkaaaaaaaaaa...
uuuu to faktycznie daleko...praga wiec do piaseczna daleko
Tak podczytałam i się wtrącę: te koszulki to na allegro? Można prosić o link?:-)
moja już sama sobie wypisała wszystkie dane, i wpięła w kartę, ale pomyliła się(pewnie przez nieuwage) bo zazwyczaj jest bardzo dokładna...każdemu może się zdażyć, tylko teraz ja muszę dymać i to wyjaśniać:/O rany, ależ macie zamieszanie z tymi zwolnieniami - nie zazdroszczęja mojej gin napisałam wszystkie dane do zwolnienia na karteczce i ją jej podsuwam, jak wypisuje zwolnienie...mam pewność, że nie pomylę się podając jej dane
O rany, ależ macie zamieszanie z tymi zwolnieniami - nie zazdroszczęja mojej gin napisałam wszystkie dane do zwolnienia na karteczce i ją jej podsuwam, jak wypisuje zwolnienie...mam pewność, że nie pomylę się podając jej dane