reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a propo kakao:-D

tez uwielbiam - to hit mojej ciąży (oprócz lodów miętowych z kawałkami czekolady;-))

dodaje to kakao po szczypcie cynamonu i chili w proszku:tak::tak::tak:
można też dosypać trochę cukru waniliowego:tak:

super rozgrzewa i bosko smakuje, zwłaszcza wieczorkiem:cool2:

lecę gotować ogórkową

reklama
Cześć Brzuchatki! Ja zasypiam na siedząco...dzisiaj odebraliśmy nasz wózek, który kupiliśmy na all. Babka, która sprzedawała jest aż z Torunia i okazało się ze dzisiaj jechali do Szczyrku i postanowiliśmy spotkać się na trasie. Hehe wcześniej mówiła ze wyjezdzaja o 4:00 rano wiec mysle ze spoko. A wieczorem do nas dzwoni żeby sie umówić i mówi że o 24 wyjeżdzaja. I o 3:18 mieliśmy pobudke że ją już przed częstochową. Wiec wstaliśmy i w droge do Dąbrowy Górniczej. Odebraliśmy i o 6:30 znowu do łóżeczka. Spaliśmy do 11. Ale ja dalej śpiąca jesten. Nadrobie was wieczorem bo M idzie na nocke.
Buziaki.Spokojnego dnia;-)

Cześć Brzuchatki! Ja zasypiam na siedząco...dzisiaj odebraliśmy nasz wózek, który kupiliśmy na all. Babka, która sprzedawała jest aż z Torunia i okazało się ze dzisiaj jechali do Szczyrku i postanowiliśmy spotkać się na trasie. Hehe wcześniej mówiła ze wyjezdzaja o 4:00 rano wiec mysle ze spoko. A wieczorem do nas dzwoni żeby sie umówić i mówi że o 24 wyjeżdzaja. I o 3:18 mieliśmy pobudke że ją już przed częstochową. Wiec wstaliśmy i w droge do Dąbrowy Górniczej. Odebraliśmy i o 6:30 znowu do łóżeczka. Spaliśmy do 11. Ale ja dalej śpiąca jesten. Nadrobie was wieczorem bo M idzie na nocke.
Buziaki.Spokojnego dnia;-)

A jak wózeczek? Zadowolona? Podoba się?

Hej brzuszkiNoc koszmarna prawie oka nie zmrozylam ,wstawalam co pol godziny na siku a to mnie wszystko bolalo echhhh :/ zasnelam nad ranem a o 9 juz mnie M obudzil bo czegos szukal :/ i juz nie bylo spania .Potem sie polozylam przed tv i prawie juz zasnelam to tel mnie obudzil :/ znowu sie polozylam i zasypialam to listonosz i tak w kolko wrrrrrrrrrrrrrrHumor dalej taki sam nic mi sie nie chce tylko bym spala choc zmusilam sie zeby pranie wstawic i odkurzyc na gorze .M idzie na 17 do pracy i zas nudy :/Co ja bymnie zrobila zeby muc tak teraz do ktorejs z was wpasc na pogaduchy i kakao :) tak dla zabicia czasu .Szkoda ze wszystkie tak dalko od siebie mieszkamy .Jedno co mnie cieszy to jak moja myszka noge mi tak z lewej strony wypycha i chce zeby ja glaskac .Ja glaskam i gadam do niej "cacy dzidzia " to jeszcze bardziej sie domoga :)az sie smiac chce a jak za bardzo sie smieje i wszystko sie tam w brzuszku trzesie to mnie skopie :)

Witam nowa marcoweczke :)Ide pod cieply prysznic i musze do sklepu po mleko bo jak mnie zacznie zgaga palic co zdaza sieco wieczor :/ musze miec mleko .I swieze powietrze dobrze mi zrobi,mialam isc na poczte paczki wyslac ale nie chce mi sie i nie ide jutro wysle.Jutro rano wizyta u gin :)

moniskabe no to super, że ci to wymienią... ale jakbyś tak kupowała na styk z terminem to by maleństwo nie miało w czym spać :-D

A ja dziś byłam w pracy zanieść L4, napiłam się kawki, poklachałam... kurcze troche mi tęskno za pracą... tzn.za kumpelami z pracy... :happy2: byłam też u kosmetyczki... troche wypadu - WRESZCIE - bo Olo w przedszkolu po tej akcji z migdałkami to jego pierwszy dzień po świetach :sorry2: a w środę ma teatrzyk :-D

oj ale na ulicy trzeba uważać - takie są buły z lodu, że już o mało nie fiknęłam... :shocked2:

reklama
Do góry