reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziewczyny zmiana planow.
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
No i Karol pojechal i jutro idzie do pracy :-)
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)

Niestety nie jest tak :no:. Ja zawsze miałam cukier na czczo ok, a mam cukrzycę :-(. W poradni diabetologicznej dostałam kartkę z informacjami i tam jest napisane, że badanie glukozy na czczo nie jest wystarczające żeby zdiagnozować cukrzycę.

to nie wiem co z tym robic nastepna wizyte mam zaplanowana na 4 lutego czy to juz nie byloby za pozno na takie badanie....? jesli oczywiscie moja lekarka zdecyduje zeby mi je zlecic heh...:confused:

Ja bym się chyba nie zdecydowała z małym dzieckiem lecieć w daleką podróż. Dłuższe podróże samochodem też odpadają. Dorosły sie męczy a co dopiero dziecko. Nadchodzące wakacje prawdopodobnie spędzimy u teściów na jurze i u dziadków w górach. Godzinka drogi samochodem to nie tak dużo:tak:. Nad jakieś pobliskie jeziorko też bym się z chęcią wybrała.

Na basen nie mam odwagi chodzić. Czuję się nieatrakcyjna:-(. Całe ciało mam jakieś ożylone, a szczególnie pod kolanami. Cieszę się, że jestem w ciąży zimą. Długie spodnie i gruby golf zakrywają wszystkie niedoskonałości:-p
Mam nadzieje, że do lata wrócę do formy, wstyd by mi było ubrać sie w bikini z obwisłym brzuchem:zawstydzona/y:

Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)

gratulacje i powodzenia w nowej pracy zycze :-):-)

z tego co slyszalam na szkole rodzenia to te gaziki sa nieciekawe w uzyciu i zdecydowanie lepiej kupic spirytus,
chcociaz w ostanim twoim dziecku wyczytalam ze nawet od stosowania spirytusu sie juz odchodzi i pozostaje sie przy myciu i osuszaniu pepuszka....

no coz ilu ludzi tyle opinii...

u nas też się gaziki nie sprawdziły:no::no::no:
spirytus watka lub patyczki jednak są najlepsze tym bardziej że nasza gwaizda miała źle zawiązany pępek i dostała przepuchliny:-(

super wieści

ale ten twój Karol rozchwytywany:tak::tak::tak:

witam nową mamuśkę
z nami się nie będziesz nudziła;-)

reklama
Do góry