reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny zmiana planow.
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
No i Karol pojechal i jutro idzie do pracy :-)
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)
k_aralajna
Niestety nie jest tak . Ja zawsze miałam cukier na czczo ok, a mam cukrzycę :-(. W poradni diabetologicznej dostałam kartkę z informacjami i tam jest napisane, że badanie glukozy na czczo nie jest wystarczające żeby zdiagnozować cukrzycę.
to nie wiem co z tym robic nastepna wizyte mam zaplanowana na 4 lutego czy to juz nie byloby za pozno na takie badanie....? jesli oczywiscie moja lekarka zdecyduje zeby mi je zlecic heh...
No to super ! Gratuluje ))dziewczyny zmiana planow.
moj ginekolog zlecil mi te badanka no i mowil ze jeszcze jakies 6-8 tygodni po porodzie bede musiala robic obciążenie glukozą
po porodzie to rozumiem ale teraz???
a co na to twój diabetolog???
moniat84
Ja bym się chyba nie zdecydowała z małym dzieckiem lecieć w daleką podróż. Dłuższe podróże samochodem też odpadają. Dorosły sie męczy a co dopiero dziecko. Nadchodzące wakacje prawdopodobnie spędzimy u teściów na jurze i u dziadków w górach. Godzinka drogi samochodem to nie tak dużo. Nad jakieś pobliskie jeziorko też bym się z chęcią wybrała.
Na basen nie mam odwagi chodzić. Czuję się nieatrakcyjna:-(. Całe ciało mam jakieś ożylone, a szczególnie pod kolanami. Cieszę się, że jestem w ciąży zimą. Długie spodnie i gruby golf zakrywają wszystkie niedoskonałości
Mam nadzieje, że do lata wrócę do formy, wstyd by mi było ubrać sie w bikini z obwisłym brzuchem
Na basen nie mam odwagi chodzić. Czuję się nieatrakcyjna:-(. Całe ciało mam jakieś ożylone, a szczególnie pod kolanami. Cieszę się, że jestem w ciąży zimą. Długie spodnie i gruby golf zakrywają wszystkie niedoskonałości
Mam nadzieje, że do lata wrócę do formy, wstyd by mi było ubrać sie w bikini z obwisłym brzuchem
k_aralajna
gratulacje i powodzenia w nowej pracy zycze :-):-)
z tego co slyszalam na szkole rodzenia to te gaziki sa nieciekawe w uzyciu i zdecydowanie lepiej kupic spirytus,
chcociaz w ostanim twoim dziecku wyczytalam ze nawet od stosowania spirytusu sie juz odchodzi i pozostaje sie przy myciu i osuszaniu pepuszka....
no coz ilu ludzi tyle opinii...
u nas też się gaziki nie sprawdziły
spirytus watka lub patyczki jednak są najlepsze tym bardziej że nasza gwaizda miała źle zawiązany pępek i dostała przepuchliny:-(
super wieści
ale ten twój Karol rozchwytywany
witam nową mamuśkę
z nami się nie będziesz nudziła;-)
reklama