reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziewczyny zmiana planow.
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
No i Karol pojechal i jutro idzie do pracy :-)
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)

Niestety nie jest tak :no:. Ja zawsze miałam cukier na czczo ok, a mam cukrzycę :-(. W poradni diabetologicznej dostałam kartkę z informacjami i tam jest napisane, że badanie glukozy na czczo nie jest wystarczające żeby zdiagnozować cukrzycę.

to nie wiem co z tym robic nastepna wizyte mam zaplanowana na 4 lutego czy to juz nie byloby za pozno na takie badanie....? jesli oczywiscie moja lekarka zdecyduje zeby mi je zlecic heh...:confused:

Ja bym się chyba nie zdecydowała z małym dzieckiem lecieć w daleką podróż. Dłuższe podróże samochodem też odpadają. Dorosły sie męczy a co dopiero dziecko. Nadchodzące wakacje prawdopodobnie spędzimy u teściów na jurze i u dziadków w górach. Godzinka drogi samochodem to nie tak dużo:tak:. Nad jakieś pobliskie jeziorko też bym się z chęcią wybrała.

Na basen nie mam odwagi chodzić. Czuję się nieatrakcyjna:-(. Całe ciało mam jakieś ożylone, a szczególnie pod kolanami. Cieszę się, że jestem w ciąży zimą. Długie spodnie i gruby golf zakrywają wszystkie niedoskonałości:-p
Mam nadzieje, że do lata wrócę do formy, wstyd by mi było ubrać sie w bikini z obwisłym brzuchem:zawstydzona/y:

Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)

gratulacje i powodzenia w nowej pracy zycze :-):-)

z tego co slyszalam na szkole rodzenia to te gaziki sa nieciekawe w uzyciu i zdecydowanie lepiej kupic spirytus,
chcociaz w ostanim twoim dziecku wyczytalam ze nawet od stosowania spirytusu sie juz odchodzi i pozostaje sie przy myciu i osuszaniu pepuszka....

no coz ilu ludzi tyle opinii...

u nas też się gaziki nie sprawdziły:no::no::no:
spirytus watka lub patyczki jednak są najlepsze tym bardziej że nasza gwaizda miała źle zawiązany pępek i dostała przepuchliny:-(

super wieści

ale ten twój Karol rozchwytywany:tak::tak::tak:

witam nową mamuśkę
z nami się nie będziesz nudziła;-)

reklama
Do góry