reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia dokladnie kochana ja tez krwawilam i plamilam niby mialo byc przez 2-3 dni ale bylo nie caly jeden dzien i w nocy jak wstalam na siku potem juz nie bylo nic :)ale tez mialam dola jak widzialam krew bo japo tych smutnych przejsciach .Nic sie nie martw kochana w ciazy to normalne i duzo kobiet po cytologi plami .Szefowa juz poszlA 4,5 godziny siedziala ale fajnie bylo zrobuilysmy pizze i pojadlysmy i smiechy jak zawsze przynajmniej czas zlecial :))20 lutego mnie zaprosila na urodziny :)domowa imprezka potem oni ide na balety ,spko jak dam rade i bede mogla to na 1-2 czemu nie :))

reklama
a ja jeszcze nawiązując do ubranek to lepiej na lewej stronie prasować czy na prawej ?:baffled: szczerze mówiąc to ja niegdy nic nie prasowałam :zawstydzona/y:
ja prasuje dzieciece tak jak i swoje...czyli przód i tył oczywiście w środku już nie ...bez przesady:cool2:

W 36 tygodniu sie robi- nie jestem pewna ale pewnie chwile pozniej tez mozna. Warto zrobic co by gadziny przy porodzie w razie czego nie zarazic.
aha no to pewnie jeszcze mi zleci:tak:

Co do nosidelka czy chusty mam to i to :) zobacze wypruboje to sie wypowiem .Duzo czytalam na temat nosidelek Babybjörn i podobno sa git sa tacy co zalecaja sa i tacy co odradzaja jak zreszta wszystko na swiecie jeden za inny przeciw :)Chuste mam nowa i podobno dobra firma DIDYMOS nowa kosztuje 119 euro :)moja byla za 10 na flomarku :))Lece pomyc gary i jestem musze czekac do 2 na M jak komus sie nudzi zapraszam na plotki ciastka przyniose

W 36 tygodniu sie robi- nie jestem pewna ale pewnie chwile pozniej tez mozna. Warto zrobic co by gadziny przy porodzie w razie czego nie zarazic.
Koza poplakalam sie ze smiechu :-D:-D:-D:-D:-D

Bardzo wazne jest badanie na paciorkowca.
A tak jeszcze z newsow, to ja na plusie 12kg od poczatku :zawstydzona/y: Ale rozstepow brak :cool2:

Tabasia dokladnie kochana ja tez krwawilam i plamilam niby mialo byc przez 2-3 dni ale bylo nie caly jeden dzien i w nocy jak wstalam na siku potem juz nie bylo nic :)ale tez mialam dola jak widzialam krew bo japo tych smutnych przejsciach .Nic sie nie martw kochana w ciazy to normalne i duzo kobiet po cytologi plami .)
Najgorsza to jest chyba ta swiadomosc...

Koza poplakalam sie ze smiechu :-D:-D:-D:-D:-D

Bardzo wazne jest badanie na paciorkowca.
A tak jeszcze z newsow, to ja na plusie 12kg od poczatku :zawstydzona/y: Ale rozstepow brak :cool2:
Eee a co ja takiego smiesznego napisałam?
Ja tez bez rozstepów ale mam strasznego stracha bo skóra na brzuchu juz napieta i swedzi mimo ze ciagle smaruje :baffled: mam nadzieje ze wytrzyma bo jakos nie mam ochoty na takie pamiatki.

Koza ja mam również problem napiętej i na maxa swędzącej skóry na brzuchu, mam nadzieje, że to nie znak , że zaraz będą rozstępy:dry:

Na piersiach jednynie lekkie mam, trudno nic nie poradze a przytyłam 20 kg brzucha aż takiego duzego bardzo nie mam ale już swędzi :baffled:

tabasia moze tezjutro nic nie bedziesz miala :)Co do cuiszkow prasowania ja tylko z prawej strony i to tak hop siup bez przesady przecierz nie musi byc pieknie ladnie nasze ciuchy tez prasuje tak na szybkiego :)zjadlam loda i mi teraz zle a moja mysza cos strasznie szeroka mi sie tam gramolii pcha lokaciami i nogami :-D chyba nie lubi jak siedze przy stole :)

reklama
Dobra Dziewuszki, zmykam do wyrka. Pewnie zapowiada sie noc nieprzespana, bo jutro do tyry trzeba wstac o 6:20 :baffled: A ja zawsze tak mam, ze nie spie z niedzieli na poniedzialek. Jak na razie mam plan, ze pojde, ale rano zobacze jak sie bede czula.
Kororowych i do juterka ;-)

Do góry