reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć kochane!!!
Ja właśnie wróciłam od fryzjera. Nareszcie mam jakiś porządny kolorek na głowie.
Jak już umalowałam włosy i moja fryzjerka miała mi je suszyć to wysiadły korki i nie było prądu, w związku z tym zamówiła mi taksówkę i jeszcze zapłaciła za nią, a oprócz tego jeszcze opatuliła mi głowę w ręcznik żebym się nie przeziębiła, wyglądałam jak jakiś talib z tym skręconym ręcznikiem i chustką na głowie:-D, śmiałyśmy się że taksówkarz mnie nie wpuści do samochodu bo będzie się bał że to napad terrorystyczny, bo mój brzuch pod kurtką wyglądał jak bym miała tam bombę no i to okrycie głowy mówiło samo za siebie:-D.
Dobra kochane spadam do sklepu. Później do was jeszcze zajrzę.

reklama
burza - dobre :-D
moniSkaBe - najważniejsze to karta ciąży i ewentualnie badania aktualne. Do szpitala cię na pewno przyjmą. A jak nie będą chcieli to niech ci napiszą ze odmawiaja przyjęcia kobiety w 7 miesiącu ciąży z powodu braku pieczątki w książeczce.. Tu to ironizuje, bo wiadomo - z nimi lepiej przed porodem zyc w zgodzie. Ale nam na szkole rodzenia i gin też powtarzali - o papierki sie nie martwcie. Na to jest czas żeby donieść (chyba nawet o miesiącu mówili)
A tak idąc za ciosem pytań - macie aktualne wyniki z grupą krwi? Bo mnie juz krzywo patrzyli jak przyniosłam swoje przy Filipku - na panieńskie nazwisko i trochę stare (chyba 10 lat miały). Nie robiły moze problemu, ale mówiły że powinny być aktualne. :confused:. Do tej pory nie zrobiłam, ale chyba sie zdecyduję i porobię od nowa

burza - dobre :-D
moniSkaBe - najważniejsze to karta ciąży i ewentualnie badania aktualne. Do szpitala cię na pewno przyjmą. A jak nie będą chcieli to niech ci napiszą ze odmawiaja przyjęcia kobiety w 7 miesiącu ciąży z powodu braku pieczątki w książeczce.. Tu to ironizuje, bo wiadomo - z nimi lepiej przed porodem zyc w zgodzie. Ale nam na szkole rodzenia i gin też powtarzali - o papierki sie nie martwcie. Na to jest czas żeby donieść (chyba nawet o miesiącu mówili)
A tak idąc za ciosem pytań - macie aktualne wyniki z grupą krwi? Bo mnie juz krzywo patrzyli jak przyniosłam swoje przy Filipku - na panieńskie nazwisko i trochę stare (chyba 10 lat miały). Nie robiły moze problemu, ale mówiły że powinny być aktualne. :confused:. Do tej pory nie zrobiłam, ale chyba sie zdecyduję i porobię od nowa
A wystarczy legitymacja wydawana w krwiodawstwie?

burza dobre hahaha

sylviontko oj niezle, dobrze ze pojechalas do szpitala, ale zapewne jezeli bedziesz lezec i brac leki do doczekasz do 40tc albo i jeszcze dluzej :-):sorry2:

Dziewczyny w styczniu zakaz rozpakowywania sie, od lutego mozemy zaczynac ale narazie kolej styczniowek i lutowek !!!:-)

Mnie ostatnio tez troche brzuch pobolewa i czasami mi twardnieje, ale z szyjka ok wiec takie uroki ciazy widocznie, oby styczen minal to juz bedzie luz.
Mialam jechac sobie pochodzic po sklepach i wyprzedazach ale chyba juz odpuszcze zeby sie przy okazji jakis skurczy nie nabawic :baffled:
mrozik_j ja mam wynik grupy krwi sprzed ponad dwoch lat , z pierwszej ciazy , ale gin mi sam powiedzial ze nie ma koniecznosci powtarzac bo przeciez grupa krwi sie nie zmienia

kurcze szukalam na zaknietym forum tel do niej ale nie ma:no: a chcialam sie zapytac co tam u niej czy ok wszystko... mniejmy nadzieje ze sie niedlugo odezwie i ze ez Stasiem wszystko ok i z mama takze:tak:

przywloklam sobie dzisiaj sukienke slubna do domu bo juz zaplacilam za wszystko dzisiaj :-) kurde wczoraj na badania poszlo 561 zl a dzisiaj za sukienke 1390:szok: cos czuje ze zacy tydzien bedzie z wylotem pieniedzy z portfela bbrrrr;-)

kurcze jakos nie moge od was sie uwolnic :-D tak sie przywiazalam do marcowek ze ach tylko jak wy zaczniecie rodzic to ja nie bede miala co tu szukac jak ja bede w ciazy a wy bedziecie pisac o karmieniu cycem albo czyms innym :-);-)
niech ta @ sie juz skonczy to zaczne te staranka i niech wyniki juz beda bo to najwazniejsze :tak:

milego dnia laseczki :tak:

reklama
Szczerz mówiąc to nie wiem, może lepiej mieć świerze żeby się nie trzepiali w ostatniej chwili.
Ja zrobiłam bo po Igorku to gdzieś mi się zawieruszyło.A bez tego ani rusz, tak mi powiedział mój lekarz.

Do góry