dobrze, niech siedzi.
U mamusi najlepiej :-)
dobra.. znajdlam kanapke.. a raczej 3.. i ide sie szykowac.
Do potem ;-)
udanych zakupów i smacznego jedzonka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, niech siedzi.
U mamusi najlepiej :-)
dobra.. znajdlam kanapke.. a raczej 3.. i ide sie szykowac.
Do potem ;-)
A ja to do karzełków należe - 160 cm i wiecznie z tego ubolewałam, a buty na obcasach to element nieodłącznynawet teraz . A M- za to 186 dla mnie to prawie wielkolud
, ciemny bląd albo jasny brunet z niebieskimi oczami
- to akurat mi pasuję bo ja sama brunetka i niebieskie oczy
. No to lece .
za rok sobie odbijesz.. :-)
Dziewczyny czytacie swoim niuniom?
Była listonoszkatylko, że ja nie zdążyłam dojść do drzwi, synka usypiałam, a ona już wyszła z klatki, to nic zostawiła awizo, także pieniążki odbiorę na poczcie
Super, każdy grosz przed świętami się przyda
![]()
ja dla bezpieczenstwa lepiej zamrozilabym tego lososia
dzisiaj sie super wyspalam, wstalam cos kolo 11 sniadanko zjadlam o 12
i probuje znalezc teraz moja nospe haha :-)w zeszlym tygodniu kupilam dwa nowe opakowania i wtrynilam je gdzies do szafki zeby latwo je znalezc a teraz nie moge sobie przypomniec do ktorej do szafki i w zadnej nie moge znalezc, i tak mysle moze by przestac brac ta nospe w sumie to jak teraz tak wiecej odpoczywam to jest mi lepiej za tydzien mam wizyte u lekarza to moze po wizycie znowu zaczne ją brac, bo od 3 tygodni bralam nospe 3 razy dziennie po 1 tabletce, tak sie zastanawiam czy to tak dobrze tyle tej nospy brac, co wy o tym myslicie???
ide teraz pobrzdekolic na gitarce podenerwuje mojego maluszka![]()
Ja mam 164cm a M ma 185cmM ma ciemne włoski i niebieściutkie oczka
Ja mam czarne wloski i oczka zielone
Ciekawe jakie nasz dzidziol będzie miał
Po mamusi czy po tatusiu
![]()