moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze.. ale mam dzisiaj energii.. na wszystko mam ochote.. nawet sie chyba wezme zaraz za umycie wanny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moni 27 pytałam o to mojego gina co jeść na święta i powiedział że generalnie to nie jemy surowizny, serów pleśniowych i nie pijemy alkoholu a reszta OK tylko trzeba uważać z ilością bo łatwo przesadzić co nietylko prowadzi do niestrawności ale może wywołać skurcze--więc tylko umiar i do przodu...mniammmmmm;-)!!
kamikaa super że z małą wszyatko oki, duza z niej dziewczynka
rybka tak trzymać, byle do przodu każdy dzień to wieksza i silniejsza dzidzia
He he widze że co do facetów to w większości duże różnice u nas też mój 186 a ja 158, jako gówniara ogladałam się za brunetami a związałam się z blondynem :-) i tak już razem prawie 10 lat.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie śledzi bo u nas na święta zawsze dużo potraw ze śledzi, które bardzo lubie. Czy nie ma przeciwskazań żeby w ciązy jeść śledzie bo w sumie to taka surowa ryba, tylko wymoczona w solance hmmmmm?
biore do śnaidania obiadu i na noc póki co
mierzę 4 razy dziennie cukier
i raz dziennie clexan w brzusia
a posiłków mam 9
ale niektóre to np 6 szt paluszków sok owoc rewalka
Ja nosny brałam dość sporo przez jakiś czas. Mój lekarz mówil zawsze że brać ją doraźnie no to jak pobolewało to brałam. Teraz jak zdarza mi sie polezec i odpocząć to tez nie musze jej brać. Myśle że spokojnie możesz ją brać tak jak lekarz kazał.iprobuje znalezc teraz moja nospe haha :-)w zeszlym tygodniu kupilam dwa nowe opakowania i wtrynilam je gdzies do szafki zeby latwo je znalezc a teraz nie moge sobie przypomniec do ktorej do szafki i w zadnej nie moge znalezc, i tak mysle moze by przestac brac ta nospe w sumie to jak teraz tak wiecej odpoczywam to jest mi lepiej za tydzien mam wizyte u lekarza to moze po wizycie znowu zaczne ją brac, bo od 3 tygodni bralam nospe 3 razy dziennie po 1 tabletce, tak sie zastanawiam czy to tak dobrze tyle tej nospy brac, co wy o tym myslicie???
Masz rację..ja teraz czasem mam problem a mój mąż patrzy na mnie z dziwną minką szczególnie jak jestem u rodziców i mam gotowe..ale marzą mi się śledziki pod pierzynką roboty mojego P i kluseczki z makiem:-)umiar.. juz ja to widze...
zawsze napycham sie pod sam korek
ja za sledziami to nie przepadam, wiec ich raczej nie bede jesc chyba ze jakas ciotka zrobi jakies nowe i zeby byly troch kwasne to wtedy symbolicznie spróbuje, ale pierozkow z kapusta i grzybkami i uszek z grzybkami to niestety nie odmowie sobie bo je uwielbiam najlepsze potrawy na calej wigiliiJa czytałam w gazetach, że generalnie nie ma przeciwwskazań, ale trzeba pamiętać, żr to dużo soli, więc z rozsądkiem. Za to podobno lepiej darować sobie karpia, grzyby, kapustę itp.