reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a propos zajęc..jutro mam zaliczenie z astronomii i powinnam sie uczyc a ogladam ciuszki dla małej bobaski na allegro:sorry: matko musze sie wziac w koncu za to bo czas leci..
a co do swiat dzisiaj jarek zrobil mi niespodzianke i psprzatal ladnie kiedy bylam na zajeciach..nie szlaejemy ze swietami, firanek tez nie mamy:-D wiec jakos ten fakt ze swieta blisko nie robi wiekszego wrazenia...prezenty dla julka sa juz od 2 tyg..Dla jarka tez kupilam szybko jak mialam kase jakis miesiac temu...wiec teraz laba..no oprocz wielkiego gotowania w srode i czwartek..ale to sama przyjemnosc...a teraz astronomia.........................:eek:

reklama
A ja juz po kosciółku zimno było.Za chwilke wypije ciepła malinową herbatke.Synek szaleje w brzuszku to ja sie ciesze.Krzyże mi bolą chyba od tego siedzenia wkosciele.

ja tez juz po kolacji normalnie zjadlam jak slon jakis......bulke na pol czyli zrobione dwie polowki a raczej dwie bulki i cztery polowki z szyna ogorkiem pomidorem i do tego ser biały mniaaaaaaaaaaam......
a na deser po kolacji slodkosci . Maz mi kupil :):-D jak szedl do sklepu i mu mowie co ma kupic no i "cos slodkiego dla Krystianka " to maz mowi "no to to ja wiem to oczywiste" hehe kochany :-D:-)

To musialas odrabiac? U mnie odrabia kto chce, na twoje wlasne zyczenie. Sama nie bylam na polowie zajec, ale nie mam zamiaru ich odrabiac (chodzialam tylko na te ktore mnie interesowaly). Chyba ciezko zeby na zwolnieniu odrabiac zajecia..
nie jest tak na wszystkich zajęciach..akurat na zarządzaniu w pielęgniarstwie sie baba upparla...eh ale ważne ze mam zal ;-)
aa... dziewczyny pisalam o wanience pamietacie?
okazalo sie, ze tesciowa zalatwila skads jaka stara uzywana wanienke pokryta tona kurzu :-D
Karol ja wysmiał i powiedział, ze dziekuje za taki prezent, ale na NOWA wanienke to nas jeszcze stać.
kurcze teściowe to sa serio fajne babki :-D:-D:-D ja pierdziele....:-D:-D:-D

jestem takiego samego zdania co kamikaa, nie ma się co zabijać o te 3 dni świąt... oczywiście porobiłam co konieczne ale generalne porządki sobie zostawie na wielkanoc ;-) jako ćwiczenia odchudzające... o ile będę miała na cokolwiek czas :-D

a mnie boli tak na dolę, jakby kości miednicy, takie kłucie... nie jest to straszny ból ale taki przeszywający dziwnie...:sorry:
ja sie niestety przeforsowałam dzisiaj...:-( przesadziłam:-:)-( Ma był w pracy a ja drzwi umyłam i mleczkiem wypolerowałam, tak samo z mebelkami, klatke umyłam, krokkiety w koncu zrobiłam bo juz miałam je robic daawno, no i ogolnie mieszkanko ogarnelam. Teraz leze. wzielam nospe forte i odpoczywam...i tez mam własnie takie kłucie...takie dziwne uczucie..:sorry:

A mnie wlasnie boli wzgorek lonowy tak jakbym jakiegos sniaka miala czy cóś
i wogole niewiem czy tez tak macie ale czuje mlodego jak sie rusza miedzy pachwinami normalnie...czy to nie za nisko??
wczoraj mi sie coś takiego zdarzyło. Czułam jakby nogami mi tuptał po pachwinach.

Widzę ,ze dzisiaj 1 temat.Sprzatanie

Ja nie robię jakis wielkich porządków,mam duzo ludzi w domu wiec jest sie kim wyreczyć.Wysprzatałam tylko nasz pokoj,jeszcze tylko meble umyje ale to juz z mezulem.Aha no i obiad zrobilam.

Wspolczuje Wam kochane tych boli.Ja na szczescie (odpukać) czuję się bardzo dobrze.Mały buszuje...:-):tak::tak:

Dziewczyny chce Wam jedno powiedziec jak bedzie Was cos bolec albo cos na prawde nie dobrego się dziać jedzcie na IP bo lepiej spedzić swięta w szpitalu niż w żałobie.To takie male przemyslenie na dzis.

Lęcę jakąś kolacyjke zrobić.

A WE WTOREK NA GLUKOZE BOJĘ SIĘ:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Czarnuszka,Patinka tez tak kilkakrotnie mialam.

Patinka myslalam, ze mowisz o szkole rodzenia :)

ja mam jakos czesto twardy brzuch.. mam wrazenie ze coraz czesciej ostatnio, srednio 10 razy na godzine robi sie twardy na chwile a potem odpuszcza. nie mam zadnych innych objawow i sie zastanawiam czy to cos powaznego. gin moj w weekendy telefonow nie odbiera, a wizyte mam za tydzien dopiero..

I goscie sa :) i polskie jedzonko :) tak sie nazarlam wszystkiego ze mi zle :) i te cholerne wzdecia a tu goscie :-D
Uciekam powoi lulu bo padam
Dziecko uciska mi od nocy na organy i wszystko mnie boi ,taki dziwny ucisk i pieczenie i bol :/
Mam nadzieje ze przejdzie .

Spijcie spokojnie

Piecze mnie z tylu w plecach a z przodu to tutaj gdzie konczy sie brzuch ,taki ucisk a jak dotykam reka i uciskam to bol jak w nocy nie bede mogla spac to chyba pojdziemy do szpitala bo nie wiem co to moze byc ,kiedys mialam cos podobnego i bylam w szpitalu lekarka mnie badala i mowila ze to zolodek i z tad ten bol i ucisk :/
Teraz niunia wieksza i moze dlatego az tak boli ,myslalam ze przejdzie ale moze byc to tez od tego suchego kaszlu boli boli
Miala kiedys ktoras z was cos takiego

reklama
Ja miałam tak ze mnie żołądek bolał i miałam mocny ból pleców na wysokosci zoładka,ale wypiłam miętową herbatke i przeszło.Ale jak u Ciebie nie przechodzi to lepiej jechac na pogotowie.Trzymaj sie kochana.Ja juz ide pod ciepły prysznic i moze cos jeszcze obejze w tv.Zycze spokojnej nocy bez wc i zadnych dolegliwosci.Buziaki w brzuszki:-)

Do góry