reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Też tak mam, od kąd jesteśmy na swoim bardziej dbam o porządek i cieszy mnie jak jest czyściutko, myślę, że właśnie powodem jest to, że to nasze mieszkanko i kto ma onie dbać jak nie jaNiee no bez przesady !! Az tak mnie jeszcze nie porąbało ;-):-) wiesz od maja mieszkamy w swoim nowym wyremontowanym mieszkanku, i straszna frajde sprawia mi sprzatanie, lubie jak jest czysto, pewnie niedlugo mi to przejdzie hehe wczesniej mieszkalismy z tesciową i taka porzadnicka nie byłam, moze dlatego własnie ze nie byłam u siebie ..
Dzwoniłam dzisiaj do zusu, wysłali pieniążki, także bardzo się cieszę, że dostanę przed świętami.
Umieram ( boli wszystko boli
Nocka jakos przespana choc nos zapchany i budzilam sie zeby go wysmarkac :/ gardlo swedzi i piecze i boli
Zwleklam sie o 9 z lozka zadzwonilam do pracy ze nie przyjde bo jestem chora i dalej spalam do 12 .M poszedl na 13 do pracy a ja dogorywam i wlasnie wypilam goraca herbatke i jest mi teraz Goracooooooo bardzo goraca ,mierzylam temperature i mam 36,5 nic
A kosci mnie lamia i mi slabo i najgorsze jest to ze musze isc sama do sklepu bo nie ma nic na obiad a zjadlabym jakies zupki bo na nic innego nie mam sily zeby stac przy garach i pichcic :/
Myszka rozrabia to przynajmniej sie nie denerwuje i mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie .
Jutro goscie z polski przyjerzdzaja a ja nie mam sily nic robic nic sprzatac :/
Chce byc szybko zdrowa
Co do majtek to kupilam takie fajne mama H&M z bawelny i super sie je nosi moje nie pasowaly i uwieraly .
Nocka jakos przespana choc nos zapchany i budzilam sie zeby go wysmarkac :/ gardlo swedzi i piecze i boli
Zwleklam sie o 9 z lozka zadzwonilam do pracy ze nie przyjde bo jestem chora i dalej spalam do 12 .M poszedl na 13 do pracy a ja dogorywam i wlasnie wypilam goraca herbatke i jest mi teraz Goracooooooo bardzo goraca ,mierzylam temperature i mam 36,5 nic
A kosci mnie lamia i mi slabo i najgorsze jest to ze musze isc sama do sklepu bo nie ma nic na obiad a zjadlabym jakies zupki bo na nic innego nie mam sily zeby stac przy garach i pichcic :/
Myszka rozrabia to przynajmniej sie nie denerwuje i mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie .
Chce byc szybko zdrowa
Co do majtek to kupilam takie fajne mama H&M z bawelny i super sie je nosi moje nie pasowaly i uwieraly .
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Umieram ( boli wszystko boli
Chce byc szybko zdrowa
Oj bidulo współczuje, może się połóż zdrowie ważniejsze niż goście;-)
Ja dzisiaj też jakaś taka pełna energii, wysprzątałam domek i nie zdycham
Tylko u Igorka w pokoju nie mogłam posprzątać, bo wszystko leży na dywanie, ale nie da ruszyć bo wszystko akurat jest mu potrzebne
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Dronka-z datą to u mnie gorzej bo myli mi się dzień ślubu...jakoś nigdy nie jestem pewna czy to 28 czy 29...mąż już się na mnie o to wkurza.Wczoraj napisał to na dnie tuby z kadzidełkami i kazał mi tam zaglądać jak zapomnęNa mrozik jakoś nie chce mi się też wychodzić ale buty z daichmana czekają do reklamacji.Kupiłam 2 miesiące temu,dałam 100złotych a one mi przemokły po jednym wyjściu na zakupy w śniegu!!!
reklama