kasia0305
Fanka BB :)
pierwsza oznaka , ze coś z tobą nie tak krążeniowo to zasinienie paznokci i u rak, i u stóp
lekarze muszą widzieć naturalną płytkę paznokcia
faktycznie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwsza oznaka , ze coś z tobą nie tak krążeniowo to zasinienie paznokci i u rak, i u stóp
lekarze muszą widzieć naturalną płytkę paznokcia
Ja juz dawno postanowilam ze szczepie dziecko normlanie. Ja bym sie chyba obowiala wziasc na siebie odpowiedzialnosc za bledna tfu tfu decyzje. Przeciez nie zamkne sie z dzieckiem calkiem w domu, pojdziemy do sklepu, na spacer , do przychodni, wole zaryzykowac szczepienie niz zachorowanie.
Bardzo szybkoO dzidzka na suwaczku wskoczyła mi na 7 okienko,ale te tyg,dni szybko lecą![]()
Ja myslę, ze Patrysia to w grudniu urodziMoja siostra ma na styczeń,a mysle ze w grudniu pod koniec moze urodzić,bo ma skurcze itd,ale nam szybko poleci po nowym roku,wtedy to bedzie sie działo![]()
W jakiej pozycji najlepiej wam się śpiWiem ze najlepiej spać na lewym boku a ja wręcz nie mogę
Przed ciążą spałam albo na lewym albo na parwym a teraz to tylko na plecach i na parwym boku. Zastanwiam się czy ta pozycja może żle wpłynąc na dziecko?? Może sobie wkręcam ale na plecach ma się płytki oddech a po prawej stronie idzie jakiś nerw czy żyła (nie pamiętam) i też nie powinno się spać a ja tylko te pozycję preferuję
Co o tym sądzicie a jak wam się śpi najplepiej??