reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Paracetamol można na 100% (apap, panadol)
Moni27
Monika
Hej dziewczynki :-) ja właśnie wróciłam od gin widziałam już zarodeczek i serduszko :-) a nawet słyszałam to było cudowne przeżycie :-). Zarodeczek ma dopiero 0,30cm co odpowiada 5w6d a według obliczeń od dnia ostatniej @ to 6w4d ale podobno taka rozbierzność to nic strasznego ;-)
Niestety mam jeszcze małego krwiaczka dlatego dalej mam brać duphaston ale gin mówi że w ciągu 10 dni powinien się wchłonąć.
Mama przyjść za jakieś 20 dni z badaniami wtedy założy mi karte ciąży. Dobrze że część badań zrobiłam przed ciążą to teraz tylko kilka zostało :-)
Później wstawie fotki z usg :-)
Niestety mam jeszcze małego krwiaczka dlatego dalej mam brać duphaston ale gin mówi że w ciągu 10 dni powinien się wchłonąć.
Mama przyjść za jakieś 20 dni z badaniami wtedy założy mi karte ciąży. Dobrze że część badań zrobiłam przed ciążą to teraz tylko kilka zostało :-)
Później wstawie fotki z usg :-)
to bedziesz miala srednią z tych 9 (bo z 12 to jak juz dłużej pracujesz, a jak krocej to srednia z tego okresu przez jaki pracowałas)kurde to wyplate marna dostane jak srednia z 12 miesiecy :-( bo ja pracuje dopiero 9 miesiecy odkat liceum skonczylam... no to kicha...
Moni27
Monika
Dziewczynki wstawiam zdjęcia z usg :-)
riterka
Fanka BB :)
no oczywiście:-)znaczy pilas winko we snie? .
co do wynagrodzenia na L-4 to dostałam wyższe niż normalne
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Moni27 Piękna fasolka
reklama