reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie dopiero teraz,do 15tej nie było pradu,potem obiadek.Cały dzien bym przespała.Wstałam o 11tej zjadłam sniadanko i połozyłam sie i pospałam do 15tej.Troche jeszcze na dole boli jak chodze mam nadzieje ze mi przestanie.Synuś szalał w brzusiu cały czas,a teraz chyba spi bo jest cichutko.U mnie też jest zimno na dworzu i mnrożno.

reklama
właśnie sobie oglądałam styczniówki i lutówki - i w jednej i w drugiej grupie jest już pierwszy dzidizolek:-D:-D

ojojoj...wielkimi krokami zbliża się czas naszego rozpakowania:szok::szok::szok:

eh poczytałam Wasze przejścia ze starszym pokolenie, widzę, że wszędzie jest podobnie... :zawstydzona/y::wściekła/y:
ja przez młodość (;-)) mieszkałam w Białymstoku koło trzech największych cmentarzy, więc przykre przejścia z emerytami miałam na co dzień, a w okolicach 1. listopada wyjeżdżałam z miasta, lub nie wychodziłam z domu :eek: :szok: koszmaren!

ostatnio jechałam w autobusie i jak zwolniło się miejsce blisko mnie (bo przecież nikt nie ustąpił mi) to skorzystałam i usiadałam, wtedy jakaś właśnie starsza jędza skomentowała: "o młodą nogi młode pewnie bolą..?!!!"
nic nie odpowiedziałam, ale zagotowało się we mnie strasznie.... :wściekła/y:

niestety wymagają od innych wiele, ale sami nie mają za krzty kultury :wściekła/y:

staruchy sa wredne.....zreszta niektorzy zostali tak wychwani.....mam to w domu u K.....tez zero wychowania....cioty siedza a ja musze stac...itp...widza ze znosze wozek to nikt nie pomoze tylko kazdy sie gapi jakbym była jakas marsjaninka....a w autobusach to juz wogole....skoro stare aby twierdza ze ciaza to nie choroba...to trza im powiedziac ze starosc to tez nie choroba...ubiora se buty na obcasach i jakos wtedy sa mlode i zdrowe a do siadania dupskiem w autobusach to nagle bidulki chore sa....albo latac caly dzien po miescie to tez sa zdrowe wtedy ehhhhh szkoda gadac.....:cool:
kurde juz wieczor heheh nareszcie :))

właśnie sobie oglądałam styczniówki i lutówki - i w jednej i w drugiej grupie jest już pierwszy dzidizolek:-D:-D

ojojoj...wielkimi krokami zbliża się czas naszego rozpakowania:szok::szok::szok:

ale mam nadzieje że żadna z nas nie rozsypie się w tym roku:no::no::no:

wierzę że ja pierwsza nie będę:tak::tak::tak:

wzięłam cordafen i mam ciśnienie bombowe 70/50 szok zobaczymy co dalej będzie mam lekki odjazd ale nie jest źle

oby małemu pomogło a raczej mojej macicy:cool:

reklama
Pudernice ,Lumpucery :-D
Nie tylko w polsce tutaj tez sie dzieje ,jak ostatnio jednej starej krowie nie ustapilam to mi powiedziala ze dzieki Bogu tez bede stara jak ona :/ nie skonentowalam tylko powiedzialam jej ze nie rozumiem po niemiecku z takim szyderczym usmiechem na twarzy :-D ale sie zagotowala a pech albo szczescie chcialo ze minute potem zadzwonil tel i musialam gadac po niemiecu :-D ale byl polew:-D czarownica sie gotowala a ja sobie siedzialam :))

dziewczyny szkoda sie przejmowac wystarczy miec w du*** i nie zwracac uwagi .

DZISIAJ PRZYSZLA KOLYSKA JEST CUDOWNA ,stoi juz poskladana w goscinnym i caly czas patrze juz niedlugo bedzie tam moja myszka lulac :))
Musze poprac wszystko po swietach i czekamy na marzec .
Z ta komoda sie nie udalo bo takie mi warunki postawili ze hej ,najpierw mi gada ze mam czas i moge po swietach odebrac a wczoraj mi sms pisze ze mam ja dzisiaj z rana odebrac bo inaczej bedzie znowu w e-bay :( to pocaluj** mnie i jak bedzie na e-bay to kupie jeszcze raz :-D idioci czy co :/ czym mialam dzisiaj pojechac autobusem czy jak :(

Po pracy zachodze do H&M tak chcialam popatrzec za jakas drobnostka na prezent i SZOK JAKIE PRZECENY wszystko o polowe ciazowki po 10,15 euro spodnie ktore ostatnio ogladalam za 49,95 dzisiaj za polowe wiec zaszalalam i kupilam nowe jeansy ,sztruksy i dres :))
U nas w sklepie tez byly przeceny i tez kupilam dwa sweterki :))

Sprzedalam kolezance moje 2 pary jeansow bo juz ciasne byly i mam za to nowe :))

Za oknem zimno jutro i w czwartek wolne ale trzeba papierkowe sprawy pozalatwiac i powoli zakpy na swieta organizowac :)) w czwartek do gina :))

RYBKA trzymam mocno kciuki :) dasz rade moj gin mowi zeby wytrzymac tak do 34 tc i wtedy luzik :) jeszcze pare tygodni :)

Mnie dzisiaj brzusio nie boli ale za to zgaga ze az boli :/

Do góry