reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie dopiero teraz,do 15tej nie było pradu,potem obiadek.Cały dzien bym przespała.Wstałam o 11tej zjadłam sniadanko i połozyłam sie i pospałam do 15tej.Troche jeszcze na dole boli jak chodze mam nadzieje ze mi przestanie.Synuś szalał w brzusiu cały czas,a teraz chyba spi bo jest cichutko.U mnie też jest zimno na dworzu i mnrożno.

reklama
właśnie sobie oglądałam styczniówki i lutówki - i w jednej i w drugiej grupie jest już pierwszy dzidizolek:-D:-D

ojojoj...wielkimi krokami zbliża się czas naszego rozpakowania:szok::szok::szok:

eh poczytałam Wasze przejścia ze starszym pokolenie, widzę, że wszędzie jest podobnie... :zawstydzona/y::wściekła/y:
ja przez młodość (;-)) mieszkałam w Białymstoku koło trzech największych cmentarzy, więc przykre przejścia z emerytami miałam na co dzień, a w okolicach 1. listopada wyjeżdżałam z miasta, lub nie wychodziłam z domu :eek: :szok: koszmaren!

ostatnio jechałam w autobusie i jak zwolniło się miejsce blisko mnie (bo przecież nikt nie ustąpił mi) to skorzystałam i usiadałam, wtedy jakaś właśnie starsza jędza skomentowała: "o młodą nogi młode pewnie bolą..?!!!"
nic nie odpowiedziałam, ale zagotowało się we mnie strasznie.... :wściekła/y:

niestety wymagają od innych wiele, ale sami nie mają za krzty kultury :wściekła/y:

staruchy sa wredne.....zreszta niektorzy zostali tak wychwani.....mam to w domu u K.....tez zero wychowania....cioty siedza a ja musze stac...itp...widza ze znosze wozek to nikt nie pomoze tylko kazdy sie gapi jakbym była jakas marsjaninka....a w autobusach to juz wogole....skoro stare aby twierdza ze ciaza to nie choroba...to trza im powiedziac ze starosc to tez nie choroba...ubiora se buty na obcasach i jakos wtedy sa mlode i zdrowe a do siadania dupskiem w autobusach to nagle bidulki chore sa....albo latac caly dzien po miescie to tez sa zdrowe wtedy ehhhhh szkoda gadac.....:cool:
kurde juz wieczor heheh nareszcie :))

właśnie sobie oglądałam styczniówki i lutówki - i w jednej i w drugiej grupie jest już pierwszy dzidizolek:-D:-D

ojojoj...wielkimi krokami zbliża się czas naszego rozpakowania:szok::szok::szok:

ale mam nadzieje że żadna z nas nie rozsypie się w tym roku:no::no::no:

wierzę że ja pierwsza nie będę:tak::tak::tak:

wzięłam cordafen i mam ciśnienie bombowe 70/50 szok zobaczymy co dalej będzie mam lekki odjazd ale nie jest źle

oby małemu pomogło a raczej mojej macicy:cool:

reklama
Pudernice ,Lumpucery :-D
Nie tylko w polsce tutaj tez sie dzieje ,jak ostatnio jednej starej krowie nie ustapilam to mi powiedziala ze dzieki Bogu tez bede stara jak ona :/ nie skonentowalam tylko powiedzialam jej ze nie rozumiem po niemiecku z takim szyderczym usmiechem na twarzy :-D ale sie zagotowala a pech albo szczescie chcialo ze minute potem zadzwonil tel i musialam gadac po niemiecu :-D ale byl polew:-D czarownica sie gotowala a ja sobie siedzialam :))

dziewczyny szkoda sie przejmowac wystarczy miec w du*** i nie zwracac uwagi .

DZISIAJ PRZYSZLA KOLYSKA JEST CUDOWNA ,stoi juz poskladana w goscinnym i caly czas patrze juz niedlugo bedzie tam moja myszka lulac :))
Musze poprac wszystko po swietach i czekamy na marzec .
Z ta komoda sie nie udalo bo takie mi warunki postawili ze hej ,najpierw mi gada ze mam czas i moge po swietach odebrac a wczoraj mi sms pisze ze mam ja dzisiaj z rana odebrac bo inaczej bedzie znowu w e-bay :( to pocaluj** mnie i jak bedzie na e-bay to kupie jeszcze raz :-D idioci czy co :/ czym mialam dzisiaj pojechac autobusem czy jak :(

Po pracy zachodze do H&M tak chcialam popatrzec za jakas drobnostka na prezent i SZOK JAKIE PRZECENY wszystko o polowe ciazowki po 10,15 euro spodnie ktore ostatnio ogladalam za 49,95 dzisiaj za polowe wiec zaszalalam i kupilam nowe jeansy ,sztruksy i dres :))
U nas w sklepie tez byly przeceny i tez kupilam dwa sweterki :))

Sprzedalam kolezance moje 2 pary jeansow bo juz ciasne byly i mam za to nowe :))

Za oknem zimno jutro i w czwartek wolne ale trzeba papierkowe sprawy pozalatwiac i powoli zakpy na swieta organizowac :)) w czwartek do gina :))

RYBKA trzymam mocno kciuki :) dasz rade moj gin mowi zeby wytrzymac tak do 34 tc i wtedy luzik :) jeszcze pare tygodni :)

Mnie dzisiaj brzusio nie boli ale za to zgaga ze az boli :/

Do góry