reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja na razie niesmialo dolaczam do marcowek :-)
Jeszcze nie zdarzylam potwierdzic u lekarza fasoleczki, na razie opieram sie na testach i swoich odczuciach.
Do doktorka ide za tydzien.
Tez tak mialyscie, ze juz kilka dni po zaplodnieniu czulyscie, ze to TO? ;-)
Ostatnia @ mialam 25.05 wiec termin wstepnie przeze mnie wyliczony to 1.03.

Pozdrawiam wszystkie marcoweczki!

Ja na razie niesmialo dolaczam do marcowek :-)
Jeszcze nie zdarzylam potwierdzic u lekarza fasoleczki, na razie opieram sie na testach i swoich odczuciach.
Do doktorka ide za tydzien.
Tez tak mialyscie, ze juz kilka dni po zaplodnieniu czulyscie, ze to TO? ;-)
Ostatnia @ mialam 25.05 wiec termin wstepnie przeze mnie wyliczony to 1.03.

Pozdrawiam wszystkie marcoweczki!
Hej:tak: ja też się wpisuję na marcóweczki:-D Choc u lekarza też jeszcze nie byłam:-) zrobiłam juz dwa testy i wyszły pozytywne. @ brak. Temperatura dziś 37,15.
Jestem trochę przeziębiona.. ostatnią @ miałam 30 maja:tak: Termin porodu wg BB-wego kalendarzyka to 7 marzec 2010.

hej Dziewczynki witam - ja się dołaczam, też miałam ost @ 25.05. pozytywne 3 testy plus jesden z krwi, wizyta u lekarz a na usg w czwartek:-)

Hej.

No własnie dziewczyny kiedy idziecie na pierwsza wizyte ?
Bo ja sie zastanawiam czy nie poczekac i nie isc dopiero za jakies 3 tyg.
Nie zrozumcie mnie zle ale mi sie nie chce teraz :sorry2: Pamietam jak bylam na pierwszej wizycie w ciazy z Bartkiem jakos tak 5/6 tydzien to lekarz niewiele mi wtedy mogl powiedziec bo bardzo wczesna ciaza. Dal tylko skierowanie na usg za 2 tyg i kazal badania zrobic.
Dopiero tak naprawde jakos w 7/8tyg mozna uslyszec bicie serca i mniej wiecej okreslic ze jest ok.
A badania sobie sama zrobie i pojde juz chyba z wynikami.
Mialam te badania chyba z milion razy w ciazy wiec jeszcze nie zapomnialam jakie sa potrzebne :sorry2:
Jakos nie teskno mi do czestych wizyt u gina

Witam, chce dolaczyc do Marcoweczek 2010 :-) co prawda u lekarza jeszcze nie bylam, ale ostatni dzien ostatniej @ 1 czerwiec wiec z kalkulatorow wychodzi marzec :-) tak wogole to dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :-) i jestem prze szczesliwa :-) pozdrawiam serdecznie

Kasaii odnosnie badan, to moglabys mi napisac co trzeba dokladnie zrobic?? bo ja mieszkam w anglii i nie mam pojecia jakie badania mi tu zrobia a jakich nie jak narazie, za tydzien ide do mojego lekarza poinformowac ze jestem w ciazy i wypytac o wszystko, wiem ze pierwsze obowiazkowe usg sie robi w 12 tygodniu dopiero:szok: a odnosnie badan to nie wiem co jak i kiedy, za trzy tygdnie lece do polski wiec tam zrobie sobie pierwsze usg no i chcialabym jakies badania tez porobic cokolwiek co zdaze zrobic w ciagu 10 dni. bede wdzieczna za pomoc:tak:

reklama
Hej.

No własnie dziewczyny kiedy idziecie na pierwsza wizyte ?
Bo ja sie zastanawiam czy nie poczekac i nie isc dopiero za jakies 3 tyg.
Nie zrozumcie mnie zle ale mi sie nie chce teraz :sorry2: Pamietam jak bylam na pierwszej wizycie w ciazy z Bartkiem jakos tak 5/6 tydzien to lekarz niewiele mi wtedy mogl powiedziec bo bardzo wczesna ciaza. Dal tylko skierowanie na usg za 2 tyg i kazal badania zrobic.
Dopiero tak naprawde jakos w 7/8tyg mozna uslyszec bicie serca i mniej wiecej okreslic ze jest ok.
A badania sobie sama zrobie i pojde juz chyba z wynikami.
Mialam te badania chyba z milion razy w ciazy wiec jeszcze nie zapomnialam jakie sa potrzebne :sorry2:
Jakos nie teskno mi do czestych wizyt u gina
Ja na wizytę ide za jakies dwa tygodnie.. tak w połowie lipca. Albo może 18 jak mój M wróci z koloni bo jedzie z dzieciakami z pracy:tak:

Witam, chce dolaczyc do Marcoweczek 2010 :-) co prawda u lekarza jeszcze nie bylam, ale ostatni dzien ostatniej @ 1 czerwiec wiec z kalkulatorow wychodzi marzec :-) tak wogole to dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :-) i jestem prze szczesliwa :-) pozdrawiam serdecznie
Ogromne gratulacje:tak::-Di Witamy:-D

Do góry