reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
https://www.babyboom.pl/forum/stara...stac-kwietnioweczka-2010-a-28156/#post3834059
założyłam, przeprowadzamy się
założyłam, przeprowadzamy się
Priscilla
Fan(ka)
Ja na razie niesmialo dolaczam do marcowek :-)
Jeszcze nie zdarzylam potwierdzic u lekarza fasoleczki, na razie opieram sie na testach i swoich odczuciach.
Do doktorka ide za tydzien.
Tez tak mialyscie, ze juz kilka dni po zaplodnieniu czulyscie, ze to TO? ;-)
Ostatnia @ mialam 25.05 wiec termin wstepnie przeze mnie wyliczony to 1.03.
Pozdrawiam wszystkie marcoweczki!
Jeszcze nie zdarzylam potwierdzic u lekarza fasoleczki, na razie opieram sie na testach i swoich odczuciach.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja na razie niesmialo dolaczam do marcowek :-)
Hej ja też się wpisuję na marcóweczki Choc u lekarza też jeszcze nie byłam:-) zrobiłam juz dwa testy i wyszły pozytywne. @ brak. Temperatura dziś 37,15.
Jestem trochę przeziębiona.. ostatnią @ miałam 30 maja Termin porodu wg BB-wego kalendarzyka to 7 marzec 2010.
Jestem trochę przeziębiona.. ostatnią @ miałam 30 maja Termin porodu wg BB-wego kalendarzyka to 7 marzec 2010.
Hej.
No własnie dziewczyny kiedy idziecie na pierwsza wizyte ?
Bo ja sie zastanawiam czy nie poczekac i nie isc dopiero za jakies 3 tyg.
Nie zrozumcie mnie zle ale mi sie nie chce teraz Pamietam jak bylam na pierwszej wizycie w ciazy z Bartkiem jakos tak 5/6 tydzien to lekarz niewiele mi wtedy mogl powiedziec bo bardzo wczesna ciaza. Dal tylko skierowanie na usg za 2 tyg i kazal badania zrobic.
Dopiero tak naprawde jakos w 7/8tyg mozna uslyszec bicie serca i mniej wiecej okreslic ze jest ok.
A badania sobie sama zrobie i pojde juz chyba z wynikami.
Mialam te badania chyba z milion razy w ciazy wiec jeszcze nie zapomnialam jakie sa potrzebne
Jakos nie teskno mi do czestych wizyt u gina
Nie zrozumcie mnie zle ale mi sie nie chce teraz Pamietam jak bylam na pierwszej wizycie w ciazy z Bartkiem jakos tak 5/6 tydzien to lekarz niewiele mi wtedy mogl powiedziec bo bardzo wczesna ciaza. Dal tylko skierowanie na usg za 2 tyg i kazal badania zrobic.
Dopiero tak naprawde jakos w 7/8tyg mozna uslyszec bicie serca i mniej wiecej okreslic ze jest ok.
Mialam te badania chyba z milion razy w ciazy wiec jeszcze nie zapomnialam jakie sa potrzebne
kiciaq87
Fed up.....
Witam, chce dolaczyc do Marcoweczek 2010 :-) co prawda u lekarza jeszcze nie bylam, ale ostatni dzien ostatniej @ 1 czerwiec wiec z kalkulatorow wychodzi marzec :-) tak wogole to dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :-) i jestem prze szczesliwa :-) pozdrawiam serdecznie
kiciaq87
Fed up.....
Kasaii odnosnie badan, to moglabys mi napisac co trzeba dokladnie zrobic?? bo ja mieszkam w anglii i nie mam pojecia jakie badania mi tu zrobia a jakich nie jak narazie, za tydzien ide do mojego lekarza poinformowac ze jestem w ciazy i wypytac o wszystko, wiem ze pierwsze obowiazkowe usg sie robi w 12 tygodniu dopiero a odnosnie badan to nie wiem co jak i kiedy, za trzy tygdnie lece do polski wiec tam zrobie sobie pierwsze usg no i chcialabym jakies badania tez porobic cokolwiek co zdaze zrobic w ciagu 10 dni. bede wdzieczna za pomoc
kiciaq87
Fed up.....
heh zle napisalam pierwszy dzien ostatniej @ 1 czerwca, gapa ze mnie
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Hej.
Ja na wizytę ide za jakies dwa tygodnie.. tak w połowie lipca. Albo może 18 jak mój M wróci z koloni bo jedzie z dzieciakami z pracy
Witam, chce dolaczyc do Marcoweczek 2010 :-) co prawda u lekarza jeszcze nie bylam, ale ostatni dzien ostatniej @ 1 czerwiec wiec z kalkulatorow wychodzi marzec :-) tak wogole to dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :-) i jestem prze szczesliwa :-) pozdrawiam serdecznie
Ogromne gratulacjei Witamy